Od piatkowego popołudnia Pirat vel Vigor mieszka z kolegą Pascalem oraz Iwoną i Piotrem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze:A Piratowi życzymy szczęścia w nowym domkuTo rozumiem, że dogadał sie z rezydentem?
marcjannakape pisze:Ale mam tez i dobrą wiadomość![]()
Od piatkowego popołudnia Pirat vel Vigor mieszka z kolegą Pascalem oraz Iwoną i Piotrem![]()
![]()
![]()
marcjannakape pisze:AgaPap pisze:marcjannakape pisze:A wieczorem będę wredną i nielojalną św... i postaram się wkleić zdjecie wkurzonego NP w pomarańczowym kołnierzu![]()
Wklejaj, wklejaj z chęcią popatrzymy na wk.. kotecka
Jakies tam zdjecia poroiłam, ale chyba nie wkleje, bo nie bede swemu chłopakowi siary robić![]()
NP wygląda jak ... Frankenstein![]()
W sobote rano pogalismy do weta, ogolilismy połowę pleców i powycinalismy te paskudne zmiany. W efekcie NP ma 29 lub 30 szwów, jak sie nie pomyliłam w liczeniu.
Niestety od wczoraj gardzi jedzeniem i dzis wdrazamy wmuszanie gerberków![]()
Do d...
Campanella pisze:Od czasu do czasu namawiałam domek na dokocenie Pascala. Strasznie cieszę się szczęściem Pirata (i opiekunów) i ręczę, że kotek będzie miał jak w niebie.
Never pisze:marcjannakape pisze:AgaPap pisze:marcjannakape pisze:A wieczorem będę wredną i nielojalną św... i postaram się wkleić zdjecie wkurzonego NP w pomarańczowym kołnierzu![]()
Wklejaj, wklejaj z chęcią popatrzymy na wk.. kotecka
Jakies tam zdjecia poroiłam, ale chyba nie wkleje, bo nie bede swemu chłopakowi siary robić![]()
NP wygląda jak ... Frankenstein![]()
W sobote rano pogalismy do weta, ogolilismy połowę pleców i powycinalismy te paskudne zmiany. W efekcie NP ma 29 lub 30 szwów, jak sie nie pomyliłam w liczeniu.
Niestety od wczoraj gardzi jedzeniem i dzis wdrazamy wmuszanie gerberków![]()
Do d...
nie wiem jak taka tortura się fachowo nazywa, ale normalnie zaraz napiszę do Femki, żeby napisała w tej sprawie do TOZ-u
marcjannakape pisze:Za to jak patrze na nich to serce mi śpiewa! Opiekunowie bardzo przejeci, ale i dumni ze zwierzaków. A to naważniejsze.
Z kolei Pascalto taki przystojniacha, że ho, ho!
Pirat-Vigor na dzień dobry popatrzył na mnie z byka, jakby chciał powiedzieć: wyrzuciłas mnie to sie teraz odczep. No, ale później nie miał wyborui musiał pięknie mruczeć.
Campanella pisze:marcjannakape pisze:Za to jak patrze na nich to serce mi śpiewa! Opiekunowie bardzo przejeci, ale i dumni ze zwierzaków. A to naważniejsze.
Z kolei Pascalto taki przystojniacha, że ho, ho!
Pirat-Vigor na dzień dobry popatrzył na mnie z byka, jakby chciał powiedzieć: wyrzuciłas mnie to sie teraz odczep. No, ale później nie miał wyborui musiał pięknie mruczeć.
Pascal był tyle lat jedynakiem, że obawiałam się zaborczości, a tu taka niespodzianka! Pirat go rozbroił. Im dłużej czytam o takich pozytywnych kocich symbiozach, tym bardziej sama łamię się na dokocenie.
marcjannakape pisze:
Łam się, łam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 153 gości