WIOLA-Schr. Łódź- MiauMiau u Igowiec i Capri :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 12, 2008 18:45

weź latarkę koniecznie
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro lis 12, 2008 18:54

Capri, musisz dzis szukac do upadlego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesli sie boisz, popros kogos znajonego o pomoc. Pomysl sobie jak boi sie Skarpetka... Tak jak pisaly dziewczyny- kluczowa sprawa to znalezc ja dzisiaj (teraz nie ma co tracic czasu na ogloszenia). Waleriana, zarelko, latarka, a przede wszystkim determinacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestesmy za daleko zeby pomoc w sposob wymierny- niestety. Badz dzielna i blagam daj z siebie wszystko!!! Trzymamy kciuki i czekamy na wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igowiec, moze Ty zadzwon do kogos znajomego w W-wie zeby wspomogl Capri? Razem zawsze razniej i Capri nie bedzie sie obawiala ciemnosci!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 12, 2008 19:02

jerzykowka pisze:Capri, musisz dzis szukac do upadlego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesli sie boisz, popros kogos znajonego o pomoc. Pomysl sobie jak boi sie Skarpetka... Tak jak pisaly dziewczyny- kluczowa sprawa to znalezc ja dzisiaj (teraz nie ma co tracic czasu na ogloszenia). Waleriana, zarelko, latarka, a przede wszystkim determinacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestesmy za daleko zeby pomoc w sposob wymierny- niestety. Badz dzielna i blagam daj z siebie wszystko!!! Trzymamy kciuki i czekamy na wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igowiec, moze Ty zadzwon do kogos znajomego w W-wie zeby wspomogl Capri? Razem zawsze razniej i Capri nie bedzie sie obawiala ciemnosci!!!
:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Śro lis 12, 2008 19:21

Wierzę, że koteńka się znajdzie
bardzo, bardzo się zmartwiłam :cry:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro lis 12, 2008 19:42

cholera, jak nie urok to ...

niech się znajdzie, niech się znajdzie, niech się znajdzie....
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 12, 2008 19:44

Jeju, kotunkiu WRACAJ :(

dorota_d

Od: Wto wrz 23, 2008 20:40

Post » Śro lis 12, 2008 20:08

dziewczyny.... NIE MA JEJ :(:(:(

Taki miły pan pomógł mi jej szukać - naprawdę wszędzie. Bylismy w 2 miejscach na raz i NIC.... Mam tylko nadzieje, że ten pies jej nie dorwał?!

I co teraz? :( waleriana nie pomogła, aczkolwiek ze dwa koty się pojawiły przy mnie :/ ale to nie była Kota-MiauMiau :(((

Ja idę sobie strzelić w głowę.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Fionka :( [']
Ten,kto pozostaje w sercu,nigdy nie umiera :(

Don't let them burry the light...

capricorna

Od: Pon paź 06, 2008 21:32

Post » Śro lis 12, 2008 20:11

capricorna pisze:dziewczyny.... NIE MA JEJ :(:(:(

Taki miły pan pomógł mi jej szukać - naprawdę wszędzie. Bylismy w 2 miejscach na raz i NIC.... Mam tylko nadzieje, że ten pies jej nie dorwał?!

I co teraz? :( waleriana nie pomogła, aczkolwiek ze dwa koty się pojawiły przy mnie :/ ale to nie była Kota-MiauMiau :(((

Ja idę sobie strzelić w głowę.....

nie strzelaj, tylko szukaj! nie masz znajomych, co by z Tobą pobiegali? Jak sie Magijowy maluch zaraz po odstawieniu do nowego domu zgubił, to dwa dni wszyscy szukali, a smrodek mały siedział pod samochodem, pod naszym nosem...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 12, 2008 20:11

Capri, nie odpuszczajcie, proszę. Szukajcie, choćby całą noc. Im później, tym mniejsze będzie natężenie ruchu, może wtedy wyjdzie. Weźcie ciepłe ubrania, transporter, kocyk, walerianę i latarkę. Znajdźcie ją, plis. :cry: :cry: :cry:

dorota_d

Post » Śro lis 12, 2008 20:15

Mieszkam tu od miesiąca - żadnych znajomych niestety nie posiadam :(

Poza tym - to Praga! Zła, zła okolica... Dresy biegają w te i wewte i dziwnie sie na mnie gapią..... Jakby była Iga to bym tam dłużej siedziała, ale tak to naprawde się boję, zrozumcie :(

Porozwieszam rano ogłoszenia, no musi sie znaleźć przecież... !!! Prawda? :(

Wiem, że mnie teraz nie lubicie, nie kochacie, nie chcecie znać, ale... cholera - dobrze że ten pies nie zeżarł i mnie i MiauMiau... Naprawdę, gdyby nie było ze mną kolegi z uczelni (odprowadzał mnie do domu) to chybabym tam usiadła i wyła :/

Ogłoszenia wydrukowane...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Fionka :( [']
Ten,kto pozostaje w sercu,nigdy nie umiera :(

Don't let them burry the light...

capricorna

Od: Pon paź 06, 2008 21:32

Post » Śro lis 12, 2008 20:20

:( Wiolciu, Skarpeteczko, MiauMiau, znajdź się, prosimy :!:

PS. Oby nie było tak, że ona gdzies tam siedzi, póki jest hałas, a jak ludziska pójdą spać, kota odejdzie ileś km. i już jej nie będzie co szukać... jutro... BOŻE :cry: :!: :cry: :!: :cry:

dorota_d

Post » Śro lis 12, 2008 20:31

O rety doczytałam. Ja dzisiaj nie dam rady podjechać do Ciebie, ale może na wątku kotów z Konesera poproś dziewczyny, żeby dzisiaj z Tobą w nocy pochodziły po okolicy? Ktoś z forum musi mieszkać w tych okolicach. Wiem, że to niezbyt miłe miejsca, kurde, kurde.

Mocne kciuki za happy end! A ludzi z takimi psami puszczonymi luzem to bym wrrrrrr. Osioł jeden. I nie dziwie się, że się przestraszyłaś nikt nie ma do Ciebie pretensji!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro lis 12, 2008 22:33

Cholera, ja też właśnie doczytałam :(
Trzymam mocne kciuki za poszukiwania, mam nadzieję, że się Wiola znajdzie... :?
A ten właściciel, który puszcza agresywnego psa bez smyczy to... @*(& #Q^%$Q^&$*(Q&%Q%*Q :evil: :evil: :evil:

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Czw lis 13, 2008 0:47

jestem zalamana...

jesli kota odejdzie... nie chce nawet myslec...
ona tyle przeszla w swoim zyciu...najpierw byla u kolekcjonerki..potem schron...a teraz zima idzie.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw lis 13, 2008 8:12

Capri, obwies cala okolice ogloszeniami ze zdjeciem, prosze (kazdy sklep, przystanek autobusowy, slup, szkola etc.). I wybierz sie koniecznie znowu w miejsce, w ktorym zaginela. Nie zalamuj sie!!!!!!!!!!!! Zawsze jest nadzieja, ale trzeba dac jej szanse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam za Was mocne kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]