Fundusz Puchatek spłukany do zera..

Ktoś się podejmie negocjacji?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:moś pisze:Osz, czyli nie ma szansy na kup teraz
mosiu nie ma opcji kup teraz idzie pelna licytacja
osoba która licytuje ma rownież psy (kupuje karme dla psow i ostatnio fiprex dla psów) sprzedaje mixa po rasowcu i dachowce - mix ma krótki włos
dlugowłose są droższe![]()
stad potrzeba taniej dlugowłosej kotki![]()
opcje są takie jak przedstawilam - w ten sposób pewna dobra dusza (spoza miau) wykupiła "mojego" tymczasowego mco (pelnojajeczny, z rodowodem, aukcja w toku cena 100zł i równiez licytowany przez rozmnażacza)
wynegocjowałam za niego cenę 400 zł
wystawiający zamknął aukcję.
aamms pisze:W takim razie potrzebny ktoś z dyplomatycznym podejściem do spraw trudnych, kto pogadałby ze sprzedającym.. i zrzutka na forum..
Fundusz Puchatek spłukany do zera..
Ktoś się podejmie negocjacji?
mirka_t pisze:Jakiś czas temu napisałam do sprzedającej i czekam na odpowiedź. Zapytałam czy faktycznie zależy jej na dobrym domu dla kotki czy też dostanie ją osoba, która zalicytuje najwyżej.
mirka_t pisze:Nie tak dawno, ponad godzinę temu.
Boo77 pisze:No to czekać teraz na odpowiedź przyszło...
mirka_t pisze:Boo77 pisze:No to czekać teraz na odpowiedź przyszło...
Sprzedająca dodała do aukcji informację "Mając na myśli "dobre ręce" chciałam powiedzieć że szukam dla niej domu, w którym będzie traktowana jak członek rodziny...jest przyzwyczajona do "rozpieszczania". Lubi się łasić i przytulać, leeniuchuje całymi dniami i lubi dobrze pojeść.
Nie chciałabym aby trafiła do klatki...
Przed zakończeniem aukcji proszę o kontakt osobę która wygrywa, chcemy mieć wpływ na to komu powierzymy opiekę nad Kulką.
Jeśli osoba która wygra aukcję okaże się traktować zwierzęta podmiotowo, anulujemy sprzedaż."
Muszę jeszcze raz napisać do niej maila i wyjaśnić, że pseudohodowla to nie tylko klatki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Blue, MruczkiRządzą, puszatek, Silverblue i 343 gości