POTRZEBNA POMOC!! Szczecin-p. Iza karmi ponad 100 kotów!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 09, 2008 21:34

agiis-s pisze:właśnie skończyła się bitwa o książki na Kocim Bazarku wystawione wspólnymi siłami z Anną (dzięki wielkie) uzbierałyśmy 108 zł. za te pieniążki zamówiona zostanie kocia karma z przeznaczeniem na zimowe chłody.

wszystkim licytujacym bardzo dziękuję! :)
SUPER WIESCI AGISS :lol: WIELKIE DZIĘKI ANIU :lol:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie lis 09, 2008 21:36

hopsamy wieczorkiem.
pani Iza miala dzis szczescie wyrabiajac sie przed deszczem a u mnie to niestety masakra.leje jak z cebra aly dzien.najwiekszy kot z gromady ktora dokarmiam,jednak sie tym nie przejal ,przylaz i w najwiekszym deszczu pozarl cala puszke whiskas plus pol pojemnika suchego?no nie wiem chyba byl glodny,choc zapewne nie tylko u mnie sie zywi gdyz z wygladu raczej przypomina dobrze zbudowanego psa :smiech3:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie lis 09, 2008 21:40

wiora hahh..biedny kocio - on jak duży jest to MUSI dużo jeść ;)
ja ci tej pogody nie zazdroszczę brrrr...
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Nie lis 09, 2008 21:41

wiora pisze:hopsamy wieczorkiem.
pani Iza miala dzis szczescie wyrabiajac sie przed deszczem a u mnie to niestety masakra.leje jak z cebra aly dzien.najwiekszy kot z gromady ktora dokarmiam,jednak sie tym nie przejal ,przylaz i w najwiekszym deszczu pozarl cala puszke whiskas plus pol pojemnika suchego?no nie wiem chyba byl glodny,choc zapewne nie tylko u mnie sie zywi gdyz z wygladu raczej przypomina dobrze zbudowanego psa :smiech3:

Widocznie tylko Ty jedna w tym deszczu przyniosłaś dzisiaj żarełko..

Dzięki za odpowiedzi na moje trzy pytanka :D

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Nie lis 09, 2008 21:43

No to jeszcze dodam że trzy dni temu widzialam tego kociaczka co jego braciszek odszedl. Wyglądał nieżle ale się boi i czeka aż odejde żeby zjeśc. Myślę że mieszka w styropianowej budce. Jego Mamy nie wiedziałam już dośc dlugo. Na tym podworku jest jeszcze jeden maluszek taki czarny, troszkę większy więc może razem siedza w tej budce i się grzeją. Zostawilam tej Pani która tam mieszka dwa woreczki suchego żeby Kociakom podsypała codziennie zanim tam dotre z gotowanym. I podsypuje bo jest w miseczkach. Czasem też im jakiejś zupy wyniesie.Wczoraj na działkach odkryłam dwa maleństwa. Mają nieco ponad miesiąc. Kurcze takie byly głodne jak przyszły z Mamą. Ich Mama pojawila się calkiem niedawno i wczoraj zobaczylam że w pyszczku coś zabrała z tego co jej dałam i niesie. Za chwilę przyleciały dwa maluszki. NO tak się martwie, jak to ja. Mam tyle zmartwień ciągle że szkoda gadac. Dziś też u nich bylam. Malutkie głodne niemiłosiernie. Chyba mamie mleko się skonczylo. Mama też głodna. Musiały się pozno urodzic. Jeden chyba caly czarny a drugi krowka ale glowy nie dam bo ciemno było.Dzikuski malutkie.
Ostatnio edytowano Nie lis 09, 2008 21:47 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Nie lis 09, 2008 21:45

o kurka pani Izo takie maleńtasy - czy one sobie poradzą na tym zimnie?

agiis-s

Post » Nie lis 09, 2008 21:47

Biedaczyska maleńkie..

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Nie lis 09, 2008 21:54

agiis-s pisze:o kurka pani Izo takie maleńtasy - czy one sobie poradzą na tym zimnie?
Nie poradzą Agiss. I w tym problem. Zastanawiam sie jak się do tego zabrać bo sterylka mamy to wiadomo że wczesną wiosna szybciutko i bach po problemie. Tylko kurcze te małe to sa za plotem. A ja bym musiała wejsc facetowi na działkę przez plot. Do tego klatka pułapka mi potrzebna. Bo żeby one do mnie do jedzenia wyszły to jakoś bym radę dała ale sa za malutkie i to trzeba iśc do nich. Chyba na męża musze z tym poczekac bo nie zawiozę klatki pułapki rowerem. Po pierwsze jest za dluga a po drugie na rowerze wioze żarełko zawsze.

iza71koty

Post » Nie lis 09, 2008 22:18

:ok: :ok: :ok: hop
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Nie lis 09, 2008 22:19

biedne malenstwa :( ta matka natura to bywa kaprysna i zlosliwa czasmi) :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie lis 09, 2008 22:30

a do renówki się zmiesci ta klatka? ja mam duży bagażnik...

agiis-s

Post » Nie lis 09, 2008 22:31

O kurcze Kochani!!!!!!Nasze dwa kociaki sa teraz na banerku VIVY. Maurycy i Tajfun!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Idżcie sprawdzic. I oczywiście nadal Bardzo Prosze Was o glosy na wątku 1% po 17 listopada.

iza71koty

Post » Nie lis 09, 2008 22:37

jak miło - takie dwa przystojniaki na banerek trafily ;)

agiis-s

Post » Nie lis 09, 2008 22:38

agiis-s pisze:a do renówki się zmiesci ta klatka? ja mam duży bagażnik...
Agiss jasne że się zmieści tylko że ja nie wiem czy one o tej porze tam bedą. One moga przychodzić z innej dzialki jak ja mam przyjechac. Tą ich mame to już trochę dlużej karmie.A teraz one się pojawily. Nie mam pojęcia skąd ta kotka nigdy jej tam nie bylo przyszła jakiś miesiac tamu. Druga sprawa to taka ze ja nie moge temu Panu wejść w bialy dzień przez plot. A jak on po coś przyjedzie albo mnie zobacza Ci bezdomni co tam mieszkaja?To musi być o zmroku. Jutro się konkretnie dowiem kiedy wraca moj Mąz chyba że będziesz wolna o 18.00?

iza71koty

Post » Nie lis 09, 2008 22:40

iza71koty pisze:
agiis-s pisze:a do renówki się zmiesci ta klatka? ja mam duży bagażnik...
Agiss jasne że się zmieści tylko że ja nie wiem czy one o tej porze tam bedą. One moga przychodzić z innej dzialki jak ja mam przyjechac. Tą ich mame to już trochę dlużej karmie.A teraz one się pojawily. Nie mam pojęcia skąd ta kotka nigdy jej tam nie bylo przyszła jakiś miesiac tamu. Druga sprawa to taka ze ja nie moge temu Panu wejść w bialy dzień przez plot. A jak on po coś przyjedzie albo mnie zobacza Ci bezdomni co tam mieszkaja?To musi być o zmroku. Jutro się konkretnie dowiem kiedy wraca moj Mąz chyba że będziesz wolna o 18.00?

jestem wolna o dowolnej godzinie :lol:
czekam na sms o której mam być ;)

agiis-s

[poprzednia][następna]