Przegląd wątku zrobiłam i stwierdziłam, że cały czas wracam do tego samego tematu. Milo jest chory, Milo wymiotuje, Milo ma biegunkę. Gdyby nie to, że mnie to też przyprawia o biegunkę to bym powiedziała, że nudne to już. Rano oczywiście po wczorajszych wymiotach pojawiła się rzadka qpa. Czyli historia się powtarza. Przed wymiotami pojawiły się jeszcze zaczerwienienia wokół oczu i czerwone dziąsła i ocieranie pyszczkiem o różne kanty w moim mieszkaniu. Tak jak by go mordka swędziała. Do tego jeszcze zwiększona chęć obgryzania kartonów i moich palców też. Tak jast za każdym razem przed biegunką. Wygląda mi to na uczulenie, ale ponieważ pojawia się mniej więcej w okresach 1,5 miesięcznych to też mi do pasożytów pasuje. Tylko do jakich ? Uczulenie na co ? Milo jest cały czas na sterydzie. Od jakiegoś czasu dawka jest 1/4 encortonu co drugi dzień. Dziś spanikowałam i dałam mu też ćwiartkę mimo tego, że wczoraj dostał. Nie wiem czy powinnam taką samowolkę uprawiać, ale mój wet jest we Wrocławiu, bo się specjalizuje. Nawet telefonu mi nie odbiera. Dałam też rano gadowi nifuroksazyd. Nie wiem co zastanę po przyjściu z pracy
Milo miał też lamblie, które trułam na początku października. Myślałam, że to było powodem wcześniejszych biegunek, ale dziś znowu
Zamówiłam mu dziś nowego RC Digestive, bo ostatnio Intenstinala nie chce jeść, za to podjadał kotom sensibla. RC Sensibla mam jakiegoś dziwnego, bo zamówiłam 15 kg opakowanie. Pierwszy raz się z takim spotkałam i cenowo było korzystne. Jednak okazałao się, że mimo oryginalnie wyglądającego opakowania w środku jest jakiś inny sensible jak w 10 kg. Jednak innym kotom nic nie ma, a Milo
Karmię wszystkie koty tą karmą właśnie z powodu Mila, a tu taki zonk. Więcej w tym sklepie nie zamówię, ale co mam zrobić z tym co mam

Koty jedzą, a Milowi mam nadzieję, że zasmakuje nowa karma i nie będzie podjadał innej.
Nie mam pomysłu co mogę jeszcze zrobić, na co go zbadać, jak go karmić, żeby nie podrażniać jelit. No i dlaczego tak mu się dzieje. W tym wszyskim najbardziej boję się zmutowania FIPa