Muciuńku, za tą moją córcię co tak nie dawała Ci żyć.. poprzez Płomyczka spłacam symbolicznie swój dług

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:agiis
czy Patryczkowi, Płomyczkowi i Rybci mam powiedzieć że je nakarmię a Trusi mam kazać się wypchać?
Zrobiłam dzisiaj przelew na 3 kocinki, ale dołoże na czwartą. I jak długo będę mogła, tak długo będę te dobrowolne alimenty płaciła.![]()
E-dita
wprawdzie nigdy się nie spotkałyśmy tutaj wirtualnie, ąle wierzę że dobrym ludziom dobre rady i dobre pomysły na życie i finanse przychodzą same z siebie.. życzę Ci tego.
wiora pisze:ojoj biedna e-dita,no coz ale nikt nie ma pewnosci ze zawsze bedzie ok,ja moge tylko trzymac kciuki zeby jej sie wszystko poukladalo na nowo![]()
agiis-s pisze:trzymamy kciuki za e-ditę![]()
![]()
Ja-Ba pisze:agiis
czy Patryczkowi, Płomyczkowi i Rybci mam powiedzieć że je nakarmię a Trusi mam kazać się wypchać?
Zrobiłam dzisiaj przelew na 3 kocinki, ale dołoże na czwartą. I jak długo będę mogła, tak długo będę te dobrowolne alimenty płaciła.![]()
E-dita
wprawdzie nigdy się nie spotkałyśmy tutaj wirtualnie, ąle wierzę że dobrym ludziom dobre rady i dobre pomysły na życie i finanse przychodzą same z siebie.. życzę Ci tego.
Cudnie Agiss!Nawet nie wiesz jak sie ciesze i jak mi chumor poprawilas tą wiadomością pomimo tej paskudnej pogody dzisiaj. Caly dzień u Nas pada.Czekam z niecierpliwoscią na Dobre Wiesci!agiis-s pisze:witam
uspakajam od razu wszystkie rozszalałe wyobraźnie - w poniedziałek jadę na kawę do Kuby, zbiorę aparat
Wielkie Dzięki Aniu c. Wiesz jak ważna jest ta Pomoc. Bez niej........Szkoda słow. Twoje kociaczki w świetnej formie przed zima i tajk jak pisalam Mroweczka, Myszka i Zuzia zaczynają chomikować tluszczyk na zimowe mrozy!!!!Oby tylko tego mrozu nie bylo!!!!!Brrrr....Czaruś ostatnio taki kochany się zrobil że go nie poznaję. Pozwala się poglaskac. Tuli się do nóg. Robi piękne turlanki na moj widok. No chłopak nie do poznania. Taki odmieniony i wyluzowany ostatnio. Przedwczoraj jak nagrzalam Kociakom w altance to nie poszedl do siebie na góre tylko siedzial z nami na dole. Wtulil się w kocyk i prawie zasnąl. Podglądal jak sie Nikuś bawi piorkiem. Wlaśnie muszę Nikusiowi zawieżc jakieś zabawki na dzialkę bo taki się fajny ostatnio zrobil i slicznie się bawi.Dziś znow na niego patrzalam i zastanawiam się jak to możliwe żer tyle urosl. No duży strasznie jest. Nie na swoj wiek zupelnie.Wielkie dzieki A-niu c.ania c pisze:Przeczytałam, że moja Mróweczka odkłada sadełko na zimę- przelew dla niej i dla Czarusia już poszedł.
iza71koty pisze:Już wysylamWysylam też calą trójeczke wraz z NIunia. Apropo Niuni. Domek obiecal może jakies zdjęcia?No i chcialam zapytac jak Im idzie pędzelkowanie???
Użytkownicy przeglądający ten dział: bulba, Google [Bot], puszatek i 321 gości