POTRZEBNA POMOC!! Szczecin-p. Iza karmi ponad 100 kotów!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 08, 2008 19:56

Płomyczek wygląda zupełnie jak Mućko - ukochany kot mojej Teściowej. Kiciak urodził się w 1979 roku i przez 13 lat nam towarzyszył, cała trójka moich dzieci wychowywała się z tym wyjątkowo cierpliwym dla dzieci kotów..
Muciuńku, za tą moją córcię co tak nie dawała Ci żyć.. poprzez Płomyczka spłacam symbolicznie swój dług :roll:

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Sob lis 08, 2008 19:59

Ja-Ba pisze:agiis
czy Patryczkowi, Płomyczkowi i Rybci mam powiedzieć że je nakarmię a Trusi mam kazać się wypchać?
Zrobiłam dzisiaj przelew na 3 kocinki, ale dołoże na czwartą. I jak długo będę mogła, tak długo będę te dobrowolne alimenty płaciła. :lol:

E-dita
wprawdzie nigdy się nie spotkałyśmy tutaj wirtualnie, ąle wierzę że dobrym ludziom dobre rady i dobre pomysły na życie i finanse przychodzą same z siebie.. życzę Ci tego.

wielkie dzięki Ja-Ba że sie nie każesz Trusi wypchać :D

e-dita wiele kociakom i ludziom pomogła - ja też wierzę że to dobro do niej wróci :)

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Sob lis 08, 2008 20:00

wiora pisze:ojoj biedna e-dita,no coz ale nikt nie ma pewnosci ze zawsze bedzie ok,ja moge tylko trzymac kciuki zeby jej sie wszystko poukladalo na nowo :(

agiis-s pisze:trzymamy kciuki za e-ditę :ok: :ok: :ok:

Ja-Ba pisze:agiis
czy Patryczkowi, Płomyczkowi i Rybci mam powiedzieć że je nakarmię a Trusi mam kazać się wypchać?
Zrobiłam dzisiaj przelew na 3 kocinki, ale dołoże na czwartą. I jak długo będę mogła, tak długo będę te dobrowolne alimenty płaciła. :lol:

E-dita
wprawdzie nigdy się nie spotkałyśmy tutaj wirtualnie, ąle wierzę że dobrym ludziom dobre rady i dobre pomysły na życie i finanse przychodzą same z siebie.. życzę Ci tego.

Dziękuję Wam za miłe słowa
Mam nadzieję, że wszystko szybko dojdzie do normy

Ja-Ba, świetnie, że będziesz wspierać tę czwórkę :D

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Sob lis 08, 2008 20:01

:D
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Post » Sob lis 08, 2008 20:12

podrzucamy i hopsamy :lol:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob lis 08, 2008 20:41

Obrazek

agiis-s

Post » Sob lis 08, 2008 21:05

Witam Serdecznie Wszystkich!!!!!!Boże ależ tu u Nas na wątku cudowne wieści widzę. Mamy nową Osobę i od razu tak Wielka Pomoc!!!!! :lol: :lol: :lol: Kurcze Kociaki w czteropaku poszly ,no niesamowite poprostu to wszystko. Bardzo dziękuję !Jesteś Kochana!!!!!!Mam nadzieję że wątek Cię zaciekawi ja za swojej strony obiecuje sporo materialów o Kociaczkach i pięknych zdjeć. Bo Nasze Kociaczki są Piękne i Szcześliwe!!!!!!Bo maja Nas!!!!!!Bardzo mi przykro że E-dita ma kłopoty. Trzymam kciuki aby wszystko dobrze się ułożylo! :wink: Ze swojej strony goraco Ci dziękuje E-dita za wsparcie ktorym Nas obdarzylas przez tak dlugi czas.To jest BEZCENNE!!!!!Chce tylko dodac że E-dita jako jedna z pierwszych osob zaadoptowala Kociaczki na wątku i też w czteropaku na raz. To samo uczynila Aleksandra 59. Każdy Nasz Opiekun Wirtualny jest dla Nas bezcenny! Pomoc jest tu czymś nieocenionym!DZIEKUJE W TYM MIEJSCU WSZYSTKIM NASZYM WIRTUALNYM OPIEKUNOM ZA SERCE ZA WSPARCIE I ZA NADZIEJE!!!!!!!!JESTEŚCIE KOCHANI!!!!!!!
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob lis 08, 2008 21:10

agiis-s pisze:witam

uspakajam od razu wszystkie rozszalałe wyobraźnie - w poniedziałek jadę na kawę do Kuby, zbiorę aparat
Cudnie Agiss!Nawet nie wiesz jak sie ciesze i jak mi chumor poprawilas tą wiadomością pomimo tej paskudnej pogody dzisiaj. Caly dzień u Nas pada.Czekam z niecierpliwoscią na Dobre Wiesci! :lol: :lol:

iza71koty

Post » Sob lis 08, 2008 21:19

ania c pisze:Przeczytałam, że moja Mróweczka odkłada sadełko na zimę :lol: - przelew dla niej i dla Czarusia już poszedł.
Wielkie Dzięki Aniu c. Wiesz jak ważna jest ta Pomoc. Bez niej........Szkoda słow. Twoje kociaczki w świetnej formie przed zima i tajk jak pisalam Mroweczka, Myszka i Zuzia zaczynają chomikować tluszczyk na zimowe mrozy!!!!Oby tylko tego mrozu nie bylo!!!!!Brrrr....Czaruś ostatnio taki kochany się zrobil że go nie poznaję. Pozwala się poglaskac. Tuli się do nóg. Robi piękne turlanki na moj widok. No chłopak nie do poznania. Taki odmieniony i wyluzowany ostatnio. Przedwczoraj jak nagrzalam Kociakom w altance to nie poszedl do siebie na góre tylko siedzial z nami na dole. Wtulil się w kocyk i prawie zasnąl. Podglądal jak sie Nikuś bawi piorkiem. Wlaśnie muszę Nikusiowi zawieżc jakieś zabawki na dzialkę bo taki się fajny ostatnio zrobil i slicznie się bawi.Dziś znow na niego patrzalam i zastanawiam się jak to możliwe żer tyle urosl. No duży strasznie jest. Nie na swoj wiek zupelnie.Wielkie dzieki A-niu c. :lol: :lol: :lol:

iza71koty

Post » Sob lis 08, 2008 21:30

Kochani!!! Do poniedzialku jestem bez aparatu niestety. Dzis nie zastalam w pracy P.Doroty ale szefowa mi przekazala że aparat i zdjęcia będą w poniedzialek .Bardzo Was przepraszam. Mi też jest przykro bo obiecalam Nowej opiekunce Wirtualnej Biedroneczki I Tygryska nowe zdjęcia. Chcialam zrobić też zdjęcia dla Nowej Opiekunki Wirtualnej Maurycego i Inez ktore zostaly wyadoptowane w Vivie ale nie mam teraz jak. Bardzo Wszystkich przepraszam i prosze o cierpliwośc. Agiss chcialabym Ci przeslać tylko zdjecia ostatnie Gabi to ta ostatnia koteczka z opuszczonych dzialek. Jest już zupelnie prawie oswojona i czeka na Domek. Może dolączy do Tolusia????Zobaczymy. Może Śnieżynka dolączy??????Jak znajdziesz czas to prosze wklej na watek aby Wszyscy zobaczyli jaka śliczna i radosna dziewczynka wyrosla z tego bidactwa co spalo w jednej budce z martwymi kociaczkami. Jest urocza i pięknie się bawi. Widac że jest naprawdę szcześliwa że ten koszmar ma już za sobą.

iza71koty

Post » Sob lis 08, 2008 21:37

proszę mi przesłać wszystkie zdjęcia które mam wstawić na pewno znajdę chwilkę czasu

agiis-s

Post » Sob lis 08, 2008 21:42

Ja-Ba adoptowała wirtualnie
Obrazek
Obrazek
Płomyczek

Obrazek
Obrazek
Rybcia

Obrazek
Obrazek
Trusia

Obrazek
Obrazek
Patryczek
Ostatnio edytowano Sob lis 08, 2008 21:42 przez agiis-s, łącznie edytowano 1 raz

agiis-s

Post » Sob lis 08, 2008 21:42

Już wysylam :lol: Wysylam też calą trójeczke wraz z NIunia. Apropo Niuni. Domek obiecal może jakies zdjęcia?No i chcialam zapytac jak Im idzie pędzelkowanie???

iza71koty

Post » Sob lis 08, 2008 21:43

iza71koty pisze:Już wysylam :lol: Wysylam też calą trójeczke wraz z NIunia. Apropo Niuni. Domek obiecal może jakies zdjęcia?No i chcialam zapytac jak Im idzie pędzelkowanie???

no nie wiem 8) nie pisali o poogryzanych paluszkach więc chyba radzą sobie dobrze

agiis-s

Post » Sob lis 08, 2008 21:50

dostałam zdjęcia Gabi - ja jej od razu zrobię ogłoszenie adopcyjne ok?

agiis-s

[poprzednia][następna]