Agiss a co to jest????Obojniak????agiis-s pisze:może Nikuś jest wnętrem?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agiss a co to jest????Obojniak????agiis-s pisze:może Nikuś jest wnętrem?
iza71koty pisze:Agiss a co to jest????Obojniak????agiis-s pisze:może Nikuś jest wnętrem?
wiora pisze:dobra to ja zdejcia jutro(niestety ja nie mam dlugiego wekendu,te gamonie nie maja SWIETA NIEPODLEGLOSCI)
A odbierają telefony?Czy też nie?A jak dawno do nich pisalaś?agiis-s pisze:słuchajcie, poradźcie mi coś.
od dość długiego czasu nie mam żadnych wiesci od domku gdzie adoptowałam Kubę - wysłałam juz z 5 maili bez odzewu, parę razy na gg
ostatni mój zapis jest taki:
czekam na wiadomości o kocie proszęje przesłać w tym tygodniu lub wyzanczyc termin wizyty poadopcyjnej - podjadę, zobaczę, zrobie kilka zdjęć.
M 22:13:21
przyznam szczerze że jest pani jedynąosobąod której nie mam żadnych wieści - nie chciałabym być nieprzyjemna, ale jeśłi będzie taka potrzeba pojawię sieu państwa z patrolem z Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami
jutro od rana jeszcze będę dzwoniła
co jeszcze mogę zrobić?
iza71koty pisze:Może coś się stało Kubie? I dlatego milczą?Nie rozumiem tago. Nie można tego tak zostawic. Gdyby był Moj Mąż i znalabym adres to bym tam pojechala. Może mają coś do ukrycia i dlatego milczą?A może Nasz Kubuś w schronie wylądował?Bo coś się nie spodobało?No trzeba to ustalic i to jak najprędzej. Ja już dawno się tym martwie. Pisałam Ci o tym Agiss.
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Google [Bot], MruczkiRządzą, puszatek, Szymkowa i 369 gości