POTRZEBNA POMOC!! Szczecin-p. Iza karmi ponad 100 kotów!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 07, 2008 15:48

hop :!:

mikrejsza

Od: Nie sty 20, 2008 13:14

Post » Pt lis 07, 2008 16:19

Witam sie i podnosze watek do gory;)

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pt lis 07, 2008 16:45

ja też podrzucam
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pt lis 07, 2008 18:42

Witam Wszystkich :)

Anna3

Od: Śro wrz 17, 2008 18:38

Post » Pt lis 07, 2008 19:29

Jak tam losy jasnego kotka do adopcji?

Anna3

Post » Pt lis 07, 2008 19:35

Chodzi o mojego jasnego kotka? Jak wszystko pojdzie dobrze to we wtorek przjedzie bida z Gdanska do nowego domku .Domek czeka z niecierpliwoscia przytupujac nogami z niecierpliwosci;) A Kicunia dalej czeka na swojego czlowieka.Byla chetna pani ale cos mi sie w niej nie podobalo i intuicja kazala powiedziec NIE;)

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pt lis 07, 2008 19:38

A dziękuję :wink:
Dotarłam też do wątku, wszystko już wiem.

Anna3

Post » Pt lis 07, 2008 20:06

witam piątkowo :)
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

Post » Pt lis 07, 2008 20:37

podrzucę
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

Post » Pt lis 07, 2008 21:08

nie martw sie kya....i Kicanka znajdzie swój domek

agiis-s

Post » Pt lis 07, 2008 21:20

witam wszystkich,rowniez nowe osoby na watku :lol:
mikrejsza ta kotka jest przecudna a oczka ma tak pieknie zielone no masakra,na zdjeciu nie widac tego dokladnie ale naprawe takiej zieleni to ja jeszcze nie widzialam.jest strasznie przymilasna,jeszcze miesiac temu na sam widok czlowieka uciekala gdzie pieprz rosnie a teraz,no po prostu tak sie fajnie miza,ze az mnie serce skreca jak odchodzi od miski :roll: zreszta wszystkie te moje pozaokienne to bym pozabierala i wszystkie sa super dziwaczne i niepowtarzalne :lol: jak nifredil wroci to powysyam jej jeszcze zdjecia to umiesci :lol:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt lis 07, 2008 21:33

Witam Serdecznie Wszystkich!!!!!No i znow jak co rok zaczynają się problemy z ryba. Mialo być dziś normalnie ale ryba nie "idzie "bo sie sezon konczy i znow jutro muszę kombinowac. Do tego od kilku dni czuje się okropnie.Stres pośpiech i to że nic nie można zaplanowac jak czlowiek tylko codziennie jakies rewelacje powoduja że czuje się przemeczona i wykończona. Lekarstwem niewatpliwie bylby choć 1 dzien odpoczynku od tej codziennej karuzeli ale niestety sie nie da. W dodatku miejsca karmienia sa tak oddalone że jest naprawde bardzo ciężko kiedy czlowiek ma gorszy dzien i bardzo żle się czuje.Ostatnie karmienie musialam przynajmniej na okres zimowy przestawic na przedostatnie a na samym koncu jest dopiero dzialka i Kociaki dzialkowe.Ponieważ ostatni kurs dnia jest dla mnie najbardziej zawsze meczacy a często się zdarza że po dzialkowym karmieniu brak mi juz sil żeby isc w miasto, a dodatkowo czasem przemoknę i jak mam sie taka padnięta przebierac po raz kolejny zeby znow zmoknąc i wrocić przemoczona i zmarznieta to zrobilam tak jak teraz.Robie tak od kilku dni i mam nadzieję że Kociaki to zrozumieja?Zresztą dla tych pierwszych, to nawet lepiej bo dostana wczesniej. Tylko te dzialkowce musza teraz troszkę dlużej poczekac ale za to maja cieplo bo zamiast sie spieszyc bo musze jeszcze na miasto lecieć to posiedze z Nimi dlużej i chociaz im nagrzeję żeby mialy cieplutko.Tak naprzyklad dziś troszke jeszcze posprzątalam po karmieniu w srodku i mialam okazje zobaczyc jak Nikuś, kawal chlopa w tej chwili pięknie bawi sie z Czarusiem. Myślę że to Oni wspolnie urządzaja sobie te polowania bo dziś znow była myszka ktorą uroczo podrzucal sobie Nikuś. potem myszka poszła już wek.Mroweczka ma teraz apetyt jak zwykle bo zbiera sadelko na zime. Tak samo robi Myszka. Pasie się do upadlego. Nikuś też sie już przy nich pasie i naprawde zaczyna wyglądac jak maly spaślak. Co do Nikusia to mam pytanie, bo nie jestem zorientowana to moj taki pierwszy przypadek. Nikuś ma puste jąderka i niewiem czemu . Czy to jakiś niedorozwoj czy co?No nic w środku nie ma .Same futerko. Jak kastarat normalnie. Nie myślcie że ja jakaś nie tego jestem. Poprostu zobaczyłam to jak mi siedzial na kolankach i nie wiem co o tym myśleć?Czy to normalne? W tym wieku to już powinno coś być?Dużo ostatnio urosl i utyl. Pięknie się bawi i pozwala glaskać a nawet chwilkę posiedzi na kolankach. Apetyt ma niesamowity, az mnie to przeraza i nie wiem czy to normalne. Ale to może przez to że tyle bryka no i świeże powietrze?Negrita pojadla i sobie poszła. Dziś chyba jej bylo ciepło bo nie chciala się w kocyk zawijac. A Zużka siedzi. jak już zje a ja jestem dlużej to zawija sie w klebuszek i zasypia. Apetyt też ma ostatnio wielki.Coraz częściej na dzialkę za mną przychodzi Oczko. Choc jest karmiony w innym miejscu. Może towarzystwa pragnie. Taki radosny jest ostatnio i dużo gada. Chyba przestal już tak się bać tego dużego zadziornego bialo czarnego kocura co wszystkich bije.Raz bylo tu jego zdjęcie. Jest rtoche podobny do Czarusia ale większy no i taki troche nieprzyjemny w obyciu. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie!!!!!! :lol:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt lis 07, 2008 21:39

wiora wyślij do mnie ja też ci wstawie ;)

agiis-s

Post » Pt lis 07, 2008 21:41

może Nikuś jest wnętrem?

agiis-s

Post » Pt lis 07, 2008 21:46

Niestety Kochani Moi no nie mam dzis tych zdjec i to nie dlatego że o czymś zapomnialam. Pani od Tolusia miala mi zostawić u siebie w pracy aparat ze zdjeciami Tolusia a ja jeszsze na dziś obiecalam Nasze Nowej Wirtualnej Opiekunce Biedroneczki i Tygryska zdjęcia. No ale nie zostawila. Wiem że jest jutro w pracy więc napewno odbiorę i o ile Agiss znajdzie chwilke to bardzo bym o pomoc prosiła Bo Nifredil wyjechala a ja nadal nie mam wolnej chwili żeby się nauczyc. Mam nadzieje że kiedys sie naucze.Tak wiec wszystko bedzie ale dopiero jutro. Ciekawa jestem czy Dome Niuni pokaże Nam jakieś zdjęcia?Bardzo byśmy o to prosili. No i kilka slow na temat czy wszystko dobrze, czy ladnie kicia je i czy daje sobie te dziąselka pędzelkowac?Dzis jak glaskalam Szarusie podczas karmienia to jakieś wspomnienia mnie naszly sprzed lat. Proponuję że będę się z Wami tym dzielic zwlaszcza wspomnieniami ktore dotycza tych kotkow ktore sa najdłużej pod moją opieką.Agiss na śmierc zapomnialam. Bylam juz tak zmęczona ze dwa dni temu mialam Ci wyslac zdjęcia dla Vivy. Zaraz to zrobie :wink:
Ostatnio edytowano Pt lis 07, 2008 21:49 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

[poprzednia][następna]