Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:a czy to jest normalne, że dwa tymczasy 4-miesięczne dostały nagle dzikiego apetytu, żreją jak maszyny, brzuchy ciągna po ziemi, ważą 1,7 kg i potrafią zjeść każdą ilość?? bo zaczynam się martwić, nie mam im jak ograniczyć jedzenia, bo przecież u mnie wszystkie jedzą na raty, co przy 9 kotach to idzie oszaleć. Tak to bym po posiłku zabierała miski i cześć. Zamknąć ich nie mam gdzie, a w klatce też ich trzymać nie będę. Ktoś się spotkał z takim dzikim przypływem apetytu? Odrobaczyłm je wczoraj, próbowałam trzymać na intenstinalu, który pięknie zjadały i leciały się dopaść animondą carny i chrupkami
Miuti pisze:Ból jest wkalkulowany w to, co robimy.
Nasze cierpienie się nie liczy.
Jesteśmy po to, żeby nieść pomoc.
Trzeba zacisnąć zęby - i udawać, że na obramowaniu zlewu nikt nigdy nie siedział...
Lucky też już nie ma. Była cichutką, laciatą koteczką, uratowaną od śmierci głodowej. Niestety - nigdy nie odzyskała pełni zdrowia...
Miuti pisze:Ból jest wkalkulowany w to, co robimy.
Nasze cierpienie się nie liczy.
Jesteśmy po to, żeby nieść pomoc.
Trzeba zacisnąć zęby - i udawać, że na obramowaniu zlewu nikt nigdy nie siedział...
Lucky też już nie ma. Była cichutką, laciatą koteczką, uratowaną od śmierci głodowej. Niestety - nigdy nie odzyskała pełni zdrowia...
BarbAnn pisze:Tweety pisze:a czy to jest normalne, że dwa tymczasy 4-miesięczne dostały nagle dzikiego apetytu, żreją jak maszyny, brzuchy ciągna po ziemi, ważą 1,7 kg i potrafią zjeść każdą ilość?? bo zaczynam się martwić, nie mam im jak ograniczyć jedzenia, bo przecież u mnie wszystkie jedzą na raty, co przy 9 kotach to idzie oszaleć. Tak to bym po posiłku zabierała miski i cześć. Zamknąć ich nie mam gdzie, a w klatce też ich trzymać nie będę. Ktoś się spotkał z takim dzikim przypływem apetytu? Odrobaczyłm je wczoraj, próbowałam trzymać na intenstinalu, który pięknie zjadały i leciały się dopaść animondą carny i chrupkami
niedobrze
one zaliczyly glod w "poprzednim zyciu"?
bo jak sie utucza to beda kotbarylki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], puszatek i 95 gości