Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kya pisze:No dajciez mi tego kota do adopcji.Kobitka znowu dzwonila ,pytala czy juz mam zdjecia ,jest gotowa podjechac z dzieciaczkiem obejrzec kicie a kici nie ma .2pietro,balkon bedzie osiatkowany przyszlosciowo ,mysle ,ze to moglby byc fajny domek .
kya pisze:No coz,nie zawsze akurat jest to na co jest popyt;))) Kobitka chciala moja Kicunie ale ona nie nadaje sie do domu z malym dzieckiem . Mysle ,ze dzieciak teraz mocno poganie mame pt" No gdzie ten kotek?" Tak samo bylo z Burusiem ,cala rodzina tupala z niecierpliwosci kiedy kotek przyjedzie;)
kya pisze:No coz,nie zawsze akurat jest to na co jest popyt;))) Kobitka chciala moja Kicunie ale ona nie nadaje sie do domu z malym dzieckiem . Mysle ,ze dzieciak teraz mocno poganie mame pt" No gdzie ten kotek?" Tak samo bylo z Burusiem ,cala rodzina tupala z niecierpliwosci kiedy kotek przyjedzie;)
mikrejsza pisze:kya pisze:No dajciez mi tego kota do adopcji.Kobitka znowu dzwonila ,pytala czy juz mam zdjecia ,jest gotowa podjechac z dzieciaczkiem obejrzec kicie a kici nie ma .2pietro,balkon bedzie osiatkowany przyszlosciowo ,mysle ,ze to moglby byc fajny domek .
no nie wierzę, pierwszy raz nam kotów w wątku brakuje![]()
może da się Śnieżynkę przystosować??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 338 gości