POTRZEBNA POMOC!! Szczecin-p. Iza karmi ponad 100 kotów!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 05, 2008 20:08

Ciotko,toz Ty masz zloty charakter i przy Tobie czarna moze jedynie oglady towarzyskiej nabrac,a to chyba bardzo wskazane :wink:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Śro lis 05, 2008 20:27

kya pisze:Ciotko,toz Ty masz zloty charakter i przy Tobie czarna moze jedynie oglady towarzyskiej nabrac,a to chyba bardzo wskazane :wink:
:)
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Śro lis 05, 2008 20:43

kya pisze:Ciotko,toz Ty masz zloty charakter i przy Tobie czarna moze jedynie oglady towarzyskiej nabrac,a to chyba bardzo wskazane :wink:

pewnie że wskazane, wszak do domku wreszcie musi iść :D
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Śro lis 05, 2008 20:43

Fajne wieści tu czytam :D

Anna3

Od: Śro wrz 17, 2008 18:38

Post » Śro lis 05, 2008 20:46

witam wszystkich anna3 pewnie ze fajne wiesci my sie tu wszyscy bardzo staramy zeby bylo fajnie i przyjemnie no i oczywiscie i przede wszystkim z pozytkiem dla naszych ukochanych kociakow :lol: pozdrawiam

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro lis 05, 2008 20:59

pewnei że z pożytkiem :D
Ja właśnie dostałam PW od anial która wczoraj się pytała o adopcję i tam jest napisane, że ZAADOPTUJE CZARNĄ BIEDRONKĘ I TYGRYSKA!!!!!! Obrazek

Anial ślicznie dziękuję za adopcję :1luvu: :king:

Już pędzę z zielona farbą na pierwsza stronę!!!!

I tak p. Izo proszę szykować kolejne kociaki do adopcji na wątek :D
Obrazek--

nifredil

Post » Śro lis 05, 2008 21:01

:dance: :dance2: :dance:

mikrejsza

Od: Nie sty 20, 2008 13:14

Post » Śro lis 05, 2008 21:06

To teraz część oficjalna :)

Czarna Biedronka oraz
Obrazek

Tygrysek
Obrazek

są pod opieka anial Obrazek
Obrazek--

nifredil

Post » Śro lis 05, 2008 21:06

O matko i córko choroba mnie rozklada 8O Poki co nazarlam sie kociego beta glukanu i czekam na cud bo nie moge sobie w tej chwili pozwolic na leniuchowanie :twisted: Osoba,ktora pytala o Kicunie nie odezwala sie wiecej.A mowilam Kicuni ,ze jest durna i nikt jej nie zechce :evil:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Śro lis 05, 2008 21:15

kya pisze:O matko i córko choroba mnie rozklada 8O Poki co nazarlam sie kociego beta glukanu i czekam na cud bo nie moge sobie w tej chwili pozwolic na leniuchowanie :twisted: Osoba,ktora pytala o Kicunie nie odezwala sie wiecej.A mowilam Kicuni ,ze jest durna i nikt jej nie zechce :evil:

A jeszcze trochę i wolne do wtorku :D A Kicunia cudna przecież,a ty jej takei rzeczy mówisz Obrazek
PS. A jak sie rozmyślił to znaczy że nie był wart kociaczka!!!
Obrazek--

nifredil

Post » Śro lis 05, 2008 21:28

anial normalnie jestes najlepsza :1luvu:
oj no kya no nie mow ze brzydka,moze ktos specjalny na nia czeka :roll:

wiora

Post » Śro lis 05, 2008 21:31

Kicanka zmądrzeje lada dzień :)

Anna3

Od: Śro wrz 17, 2008 18:38

Post » Śro lis 05, 2008 21:35

anna3 ma racje kya nie lam sie dobrze bedzie :lol:

wiora

Post » Śro lis 05, 2008 21:39

Witam Serdecznie Wszystkich!!!!!Bardzo sie ciesze wspólnie z Wami że tu takie dobre wiesci na wątku i że nasze Dwa kociaczki zostaly objęte Wirtualna Opieka. To Wspaniale!!!!Wielkie Serdeczne dzięki dla Anial.To wielka pomoc i Wsparcie ktorego bezustannie Nam potrzeba przy wykarmieniu tak ogromnej ilości Kociaczkow.Postaram się jutro lub pojutrze dopoki Nifredil jeszcze nie wyjechala cos przygotowac w razie czego, jekby jeszcze Ktoś byl sklonny do adopcji Kociaczka.Nasze Futerka w Vivie nadal czekają ale wierzę że w końcu zostaną wypatrzone, bo sa śliczne. A ta pomoc ktora mamy dzięki Vivie jest dla Nas Wielkim i Ogromnym Wsparciem.Agiss dziś przywiozla piasek. Wielkie Dzięki Agiss.Nie było jednak tego dużego a tylko ten 10l a tego troche się nie opłaca.,Narazie musi wystarczyć poki nie dowiozą tamtego. Agiss mowi ze da rade zalatwić wejście do tej hurtowni przez TONZ.A jak sie nie uda to sprobujemy przez ZTZ. Ale dzis nie moglam znalezc tych papierow w domu bo po smierci Mojej Mamy zrobil mi sie taki kociol ze wszystkimi papierami że potrzebuje kilku dni żeby z tym wszystkim do ladu dojsc.Bylam dziś z Niunią i Czarnulką u Weta. Niuinia jest ok tylko Nowy Domek musi pędzelkowac dalej dziąselka sacholem i nadmanganianem na przemian. Najlepiej dwa razy dziennie. Ranka prwie sie zagoila. Apetyt i harce sa. Kupka piękna więc nie ma powodow do obaw. Odrobaczenie dwa razy no i super super charakter, tylko by leżala na kolankach. Powinna sie Nowemu Domkowi spodobać. Natomiast Czarnulka dostała lek jeszcze na 3 dni i na kontrol. Dziś przez 15 minut biegalam za nia po mieszkaniu i za nic nie moglam zlapać aby iść do Weta. W koncu się udalo ale ręce mam cale podrapane. Co za diabel z tej kotki to ja nie wiem!To śnieżynka już jest bardziej normalna. Pozwala brac się na rece i nie wystawia pazurkow a nawet ślicznie mruczy. Mam perspektywy na Domek dla jednej dziewczynki ale narazie nic nie napiszę bo nie chce zapeszac. Dzis jakby Niunia domku nie dostala to z pewnościa miala by juz ten domek o ktorym teraz pisze bo strasznie wpadla w oko.Ale spokojnie. Tyle kociaczkow już poszlo to i dla tych znajdziemy. A z Czarnulą to nie tak że ja nie chce aby Agiss popsula sobie charakter. Ja poprostu wiem że to jest bardzo ciezka sprawa z tą kotką. Wiem że Agiss ciągle zalatana i wiem że podanie leku albo lapanie skończy się dla Agiss kupą nerwow i podrapanymi rękoma. Oby tylko! A tego bym nie chciała. Trzeba się spokojnie zastanowić bo w przypadku tej kotki może nigdy nie dojśc do calkowitego oswojenia a niewiem czy znajdziemy taki domek ktory tylko będzie karmil i zmianial kuwety a na ręce to już wziąsc nie można a o tym żeby sama podeszla to juz nie ma co marzyć.Jesli z tych ostatnich dzikich kotek tylko jednej oswoić nie moge to myslę że nie ma tu mojej winy a wynika to z charakteru kota .I niestety kotow poznalam w swoim życiu bardzo wiele i wiem że takie przypadki sie zdarzaja i co by czlowiek nie robil to kot do konca i tak nie da sie przekonac. Ale zobaczymy. Szanse może jeszcze jskieś są. Pozdrawiam Was Bardzo Serdecznie I czekam na wieści z Nowego Domku Niuni. No i jakby dalo rade to może Ci Panstwo od Kubusia daliby pare slo bo nic dawno nie bylo a troche sie martwie. ja jutro zostawię sprzet aby Domek Tolusia zrobil Nam zdjęcia!
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro lis 05, 2008 21:52

Dziewczyny! Bardzo Was przepraszam ale nie zrobilam dziś zdjęc bo mam cala masę do wyslania dla Agiss bo Viva też czeka. Proszę o dwa dni przerwy w zdjęciach bo jutro też będe bez sprzętu bo zostawiam abyście mogli zobaczyć Nowy Domek Tolusia!!!!Mam nadzieje że nie będzie to Wielki Problem????? :lol:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

[poprzednia][następna]