[URL=http://g.imageshack.us/img207/felaz3.jpg/1/]
To jest felix
Tutaj w kanapie gdzie jest miejsce na pościel znalazły kąt do spania
Pozdrawiam wszystkich serdecznie nie wyobrażam sobie życia bez kociaków
od kiedy znalazły u nas dom odmieniły nasze życie na lepsze.
Słuchajcie moje koty były łapane w sobotę o 22:00
Rano w niedziele zaraz poszliśmy do weterynarza bo amelka miała biegunkę i wymioty ,a felix czuł się w miarę dobrze.
Weterynarz przebadał oba kotki odpchlił odrobaczył i stwierdził że amelka ma gorączkę i dziwnie się zachowywała apatycznie dał jej zastrzyk jakis antybiotyk .Koty po 3 dniach czuły się już dużo lepiej.
Amelka po 3 dniach jak ustała biegunka robi do kuwety razem z felixem .
Dużo jedzą bawią się .Kolejny tydzień mijał moje koty były już unas tydzień dopiero po tygodniu łapaliśmy już kolejne pozostałe 3(nie na drugi dzień jak napisaliście ).Moje koty po tygodniu bycia w domu czuły się już wyśmienicie .Kolejny tydzień obserwacji felix raz zwymiotował po wędzonej rybce jedzą dużo ,jak dajemy im tylko kocie jedzenie royala czują się dobrze i rosną i cieszą się życiem .Na 3 tydzień koty dostały jakiś dziwnych kichawek kichają co jakiś czas i dziś po pracy ide do weta bo felix 3 dni temu zwymiotował taką piana i maja jakieś dziwne drgawki po jedzeniu suchej karmy ,karmimy od tygodnia sucha karma jak zalecił weterynarz i dziś idę z nimi do weta jak wrócę z pracy.
Zapraszam na moja stronkę
www.kociaki.tnb.pl
zaglądajcie do galerii tam lokuję zdjęcia moich pociech