Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
chester pisze:No niektórzy to mają szczęście
Hm. No u mnie w domu wczoraj zapadła decyzja dokocenia naszej młodej, bo najzwyczajniej na świecie jeden kot jest nieszczęsliwy sam, a dwa koty to zupełnie co innego. Od kiedy weszłam na miau.pl to mi wszyscy to wtłaczaja do głowy, az sama patrzac na moja mklodą to zobaczyłam.xandra pisze:nie dyskredytuje ludzi, którzy chca ładnego kota - o ile jest to z milosci a nie rudego snobizmu
oddac kolorowego jest naprawde trudniej, w naprawde dobre rece - mam nadzieje ze intuicja jak mnie NIE myliła, tak mnie nie bedzie mylic nadal
dzis zadzwoniła babka w sprawie rudej, niby normalna rozmowa a potem rece mi sie az trzesły i serce waliło, myslalam ze zemdleję, raczej to nei to...
gimpus pisze:Hmm nigdy nie miałam kotów - jako dziecko no jeden był ale jak się urodził mój brat zajrzał do wózka i się z domu zmył...
Teraz Tz powiedział oki ale tylko czarny- magiczny, a że on prawie szaman więc czekamy na czarnego i do kompletu rudego
kolor futra jest dla nas symboliczny ale czuje pod skórnie że na tym się nie skończy
powoli powolutku....![]()
![]()
O Javie piszesz?kordonia pisze:gimpus pisze:Hmm nigdy nie miałam kotów - jako dziecko no jeden był ale jak się urodził mój brat zajrzał do wózka i się z domu zmył...
Teraz Tz powiedział oki ale tylko czarny- magiczny, a że on prawie szaman więc czekamy na czarnego i do kompletu rudego
kolor futra jest dla nas symboliczny ale czuje pod skórnie że na tym się nie skończy
![]()
Czyli że co? Że go chcecie?
Jakby co, to i czarnego do kompletu, już zaprzyjaźnionego z rudziaszkiem, moge podrzucić
hihi pisze:O Javie piszesz?kordonia pisze:gimpus pisze:Hmm nigdy nie miałam kotów - jako dziecko no jeden był ale jak się urodził mój brat zajrzał do wózka i się z domu zmył...
![]()
Czyli że co? Że go chcecie?
Jakby co, to i czarnego do kompletu, już zaprzyjaźnionego z rudziaszkiem, moge podrzucić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 216 gości