Dwudziestołapna Banda Drombo - nowe zdjęcia s. 100 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 02, 2008 18:34

ale z ciebie melepeta :D Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Nie lis 02, 2008 19:26

agul-la pisze:ale z ciebie melepeta :D Obrazek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Nie lis 02, 2008 19:26

no dobrze, ZNÓW DUBEL :oops:

vadee

Post » Nie lis 02, 2008 19:27

jak dzień minał? :)
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lis 02, 2008 19:38

Spokojnie :) Ja dalej siedze w kotach
Czy naprawde nikt nie ma miziastego kotka w wieku okolo 3-4 miesiecy? Zostaly 4:

Zaden nie jest miziasty.. :( Tzn Rudasek troche :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Nie lis 02, 2008 19:45

Ajszus, to, czy kot będzie miziasty czy nie, zależy głównie od Ciebie :) miłością, cierpliwością, troską itp. CUDA, c u d a można zdziałać :) Z doświadczenia piszę. Więc się zupełnie nie sugeruj tym, ze ktoś Ci napisał, że się nie pakuje na kolana.

Wściekła Pela, warcząca, uciekająca, drapiąca wszystkich jak oszalała do mięsa, gryząca do krwi - poważnie, sceny jak z Egzorcysty ;) - dziś ani razu nie syknęła, dotknięta rozmruczała się jak świrusek, a potem długo mruczała na rękach :D

a co dopiero 'zwykły', 'normalny' kociak? :D

Pchełka na początku przemykała się tylko pod szafkami, wiała w te pędy, jak ktoś się do niej zbliżał. A teraz? Krzyczy na mnie swoim cienkim głosikiem, jak za szybko przestanę ją drapać po brzuniu :lol:

Rudzia się trzęsła u nas w domu najpierw jak galaretka podczas trzesienia ziemi, bała się własnego cienia. Następnego dnia już nas obśliniała, pakowała się na kolana i mruczała non-stop.

vadee

Post » Nie lis 02, 2008 20:14

vadee pisze:Ajszus, to, czy kot będzie miziasty czy nie, zależy głównie od Ciebie :) miłością, cierpliwością, troską itp. CUDA, c u d a można zdziałać :) .

ale zobacz na Gizma - mimo ze wychowany od malenstwa kolanek i glaskania nie znosi, niewazne co i jak, nie wejdzie i koniec :P Mimo milosci i cierpliwosci :)
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Post » Nie lis 02, 2008 20:17

ajszus pisze:
vadee pisze:Ajszus, to, czy kot będzie miziasty czy nie, zależy głównie od Ciebie :) miłością, cierpliwością, troską itp. CUDA, c u d a można zdziałać :) .

ale zobacz na Gizma - mimo ze wychowany od malenstwa kolanek i glaskania nie znosi, niewazne co i jak, nie wejdzie i koniec :P Mimo milosci i cierpliwosci :)

rozpieszczony po prostu ;)

i jaki z tego wniosek? najzłośliwszą mendę bierz ;))

vadee

Post » Nie lis 02, 2008 20:18

Ktora Tobie sie najbardziej podoba z tych 4? Z ciekaweosci pytam, choc wiem ze wszystkie sliczne i jedyne w swoim rodzaju i cholernie ciezko wybrac :) Chyba mam jednak swoj typ :)

ajszus

Post » Nie lis 02, 2008 20:20

aha i dobra rada - nic tak nie zbliża ze zwierzakiem, żadne głaskania, czochrania, najładniejszy domek, najlepsze jedzonko itp. co wspólna, szalona zabawa do upadłego, najłatwiej właśnie z użyciem takiej długiej wędki - nie ruszając się z kanapy można załatwić kociakom godzinę biegania i skakania :D :D

vadee

Post » Nie lis 02, 2008 20:21

ajszus pisze:Ktora Tobie sie najbardziej podoba z tych 4? Z ciekaweosci pytam, choc wiem ze wszystkie sliczne i jedyne w swoim rodzaju i cholernie ciezko wybrac :) Chyba mam jednak swoj typ :)

z pysia chyba 2 :D
ale ja się nie znam, u mnie to zawsze był impuls, błysk w oku, jakby mi dali 10 do wyboru, to bym pewnie wróciła z 10 :oops:

vadee

Post » Nie lis 02, 2008 20:24

gizmo jest indywidualistą, co nie znaczy, że np. po kastracji nie złagodnieje. moje owszem są przytulaste, ale też potrafią dopiec do żywego, jak rychu dzis rano, który oprócz zniszczeń ogólnych, strącił mi nawet okulary i to calkiem celowo :D patrzył na mnie, patrzył i nagle pach łąpą w okularo :lol: oczywiście z nosa mi spadło :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lis 02, 2008 20:27

agul-la pisze:gizmo jest indywidualistą, co nie znaczy, że np. po kastracji nie złagodnieje. moje owszem są przytulaste, ale też potrafią dopiec do żywego, jak rychu dzis rano, który oprócz zniszczeń ogólnych, strącił mi nawet okulary i to calkiem celowo :D patrzył na mnie, patrzył i nagle pach łąpą w okularo :lol: oczywiście z nosa mi spadło :lol:

no ale to przecież nie jest złośliwe, tylko psotne :twisted: pokazuje Ci sztuczki, żeby się pochwalić, a tu znowu zero zrozumienia :roll: :lol:

vadee

Post » Nie lis 02, 2008 20:29

mnie całe życie uczono, że dziewczynek w okularach się nie bije, a tu taka niespodzianka :lol: ale szkoda, że tego nie widziałyście. leżał niewinnie z oczami jak kot ze shreka, ja mu dawałam kazanie na temat niszczenia prasy i nagle pach,okulary z nosa zleciały :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lis 02, 2008 20:50

agul-la pisze:mnie całe życie uczono, że dziewczynek w okularach się nie bije, a tu taka niespodzianka :lol: ale szkoda, że tego nie widziałyście. leżał niewinnie z oczami jak kot ze shreka, ja mu dawałam kazanie na temat niszczenia prasy i nagle pach,okulary z nosa zleciały :lol:

no przecież przestał niszczyc prasę :twisted:

vadee

[poprzednia][następna]