Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vadee pisze:Ajszus, to, czy kot będzie miziasty czy nie, zależy głównie od Ciebiemiłością, cierpliwością, troską itp. CUDA, c u d a można zdziałać
.
ajszus pisze:vadee pisze:Ajszus, to, czy kot będzie miziasty czy nie, zależy głównie od Ciebiemiłością, cierpliwością, troską itp. CUDA, c u d a można zdziałać
.
ale zobacz na Gizma - mimo ze wychowany od malenstwa kolanek i glaskania nie znosi, niewazne co i jak, nie wejdzie i koniecMimo milosci i cierpliwosci
ajszus pisze:Ktora Tobie sie najbardziej podoba z tych 4? Z ciekaweosci pytam, choc wiem ze wszystkie sliczne i jedyne w swoim rodzaju i cholernie ciezko wybracChyba mam jednak swoj typ
agul-la pisze:gizmo jest indywidualistą, co nie znaczy, że np. po kastracji nie złagodnieje. moje owszem są przytulaste, ale też potrafią dopiec do żywego, jak rychu dzis rano, który oprócz zniszczeń ogólnych, strącił mi nawet okulary i to calkiem celowopatrzył na mnie, patrzył i nagle pach łąpą w okularo
oczywiście z nosa mi spadło
agul-la pisze:mnie całe życie uczono, że dziewczynek w okularach się nie bije, a tu taka niespodziankaale szkoda, że tego nie widziałyście. leżał niewinnie z oczami jak kot ze shreka, ja mu dawałam kazanie na temat niszczenia prasy i nagle pach,okulary z nosa zleciały
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 420 gości