Klusia jest widzę tak samo 'wybredna' jak Pchełka

a ja, czekając na powrót Tż z zakupów, obijam się i zaopatruje (na all, a jakże

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:z takim dobrym serkiem ta bułka byłaja zamówiłam tylko żwirek i szlaban na zakupy. kryzys w portfelu
obudziłam się rano z okropnym bólem gardła, zasmarkana i ogólnie nie do życia
agul-la pisze:mam na stanie aspiryne i juz jedną dawkę przyjełamdo wieczora pewnie masę świństw zjem
![]()
rychu tak rozrabia, że zaraz wyjdę z siebie i obok stanę
agul-la pisze:ale podarł mi gazetę, którą usiłowałam przeczytać!rzucił się na nią jak w mission impossibleczubek jeden
agul-la pisze:i rozmiarem gazetyjej szczątki walają się po podłodze teraz.ale widzę, że tygrys zwalnia tempo już, zmęczył się dziad jeden, zaraz przyjdzie po całuski
olesia.b pisze:Vadee, moj Tż uważa, że kanapa jest NAJważniejszym meblem w mieszkaniu, więc myślę, że inne możecie spokojnie wyrzucić. Zresztą macie rodzinę "rozwojową" (dziewczyny rosną), więc dużakanapa może sę przydać, tzn. nie będziecie z B. musieli siedzieć na podłodze, gdy reszta towarzystwa rociągnie się na wyrku - możecie sobie np. przysiąść na pufie
![]()
olesia.b pisze:Przeczytałam Beniowi Wasze postulaty i obiecał, że przemyśli sprawę, muszę ustawić aparat, żeby robiło się od razu 10 zdjęć - jedno po drugim
efreja pisze:Mój Tż miał brzydki zwyczaj czytania gazety przy jedzeniu. Walczyłam z tym nawykiem ponad 20 lat - bezskutecznie. Kiedy w domu nastał Bury uwinął się z tym problemem raz dwa. Kiedy tylko tż rozkładał przy jedzeniu gazetę, Bury z wdziękiem wskakiwał na stół i po chwili 8,5 kg kociego ciałka leżąło na gazecie. Nie było takiego formatu gazety, której Bury by nie wypełnił.
efreja pisze:Vadee dziewczynki się cieszą z nowych mebli bo sądzą, że urządzacie dla nich pokoik panieński. zresztą jak wszystkie futra się położą wygodnie to zostana dla was tylko pufy (u nas tak jest).
efreja pisze:To carmex jest również smakowy? Super bo naprawdę jest rewelacyjny tylko ten wstrętny zapach.
olesia.b pisze:Agul-la kobieto Ty się nie wygłupiaj - masz nie chorować! Ja wierzęw Rutinoscorbin, jak jestem chora biorę po trzy - trzy razy dziennie. Gripex of course i czosnek, który uwielbiam. No i coldrex do picia, wstrętny, ale działa super!
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 441 gości