gigakot, mikrokot i mechakot. Koty piwniczne :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 29, 2008 19:53

Jak już mnie potwory doszczętnie obudziły (TŻ już był w pracy)...tutaj medal należy się Ince, która zniosła chyba wszystkie zabawki z całego mieszkania na łożko :evil: Sprawiła nawet, ze śniły mi się wściekłe żbiki demolujące mieszkanie :roll:. Obudził mnie SMRÓD, ciąg dalszy problemów jelitowych Elvisa. Smród mianowicie przyszedł prosto z kuwety na łózko, na Elvisowych łapkach :crying: . Wyjątkowo, bo od kastracji kocur łóżko omija szerokim łukiem, ale nie tym razem :twisted:
No więc poranek po raz drugi dzisiaj rozpoczęłam przyjemnie, czyli od mycia Elvisa. Tutaj nastąpiła druga pokazowa rola Inki mianowicie Elvisa pierze się w wannie a Inka koniecznie musiała mu towarzyszyć siedząc w środku lub wędrując po krawędzi :evil: . Dawno nikogo tak nie zwyzywałam :oops:
Ostatnio edytowano Śro paź 29, 2008 20:08 przez 15pietro, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Śro paź 29, 2008 20:06

dubel
Obrazek

15pietro

Post » Czw paź 30, 2008 12:40

biedny Elvis......... biedna Ty.......biedna Inka........biedna pościel :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lis 01, 2008 19:28

doczytałam Wasze perypetie :)
widzę, że Elvis Wam się nudzić nie daje :roll:

tak przypomnę co pisałam jakiś czas temu po obejrzeniu jego fotek:
" kurczaki.. moja bratowa marzy o miaukunie, a ja ją próbuję przekonać do mojego malucha Songo .. lepiej niech tego nie czyta l "

stało się.. bratowa przeczytała..:roll: :twisted: i kupiła miaukuna.. :D
pozdrawiam
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Sob lis 01, 2008 19:30

spokojnego weekendu :)
Obrazek

catawba

Post » Nie lis 02, 2008 11:53

:dance2: he he, fajnie, że bratowa ma miaukuna....ale chyba środowego postu nie czytała :twisted: Niech zajrzy koniecznie na forum miaukunowo i się pochwali. Poza tym to kopalnia wiedzy o tej rasie :D No i oczywiście miaukun jest zwierzem bardzo towarzyskim i najlepiej prezentuje się na tle zwykłego kota :wink: Moja mama cały czas twierdzi, ze Elvis jest jakiś taki nie koci, przypomina jej ONka 8O...ale mama wszędzie widzi ONki.

Dziś będzie fotostory.
Jak Elvis był mały to wyjęliśmy kratkę z drzwi łazienkowych, żeby miał zawsze dostęp do kuwety. On co prawda potraktował to jako zaproszenie do podglądania. Nie wiem jakim cudem, ale jeszcze tamtędy przełazi...
Obrazek
A tutaj wypoczywający ogon :D
Obrazek
Inka jest bystrzakiem jakich mało. Ekspresowo nauczyła się od kocura, że woda jest fajna. Do tego stopnia, że wygryzła go z umywalki.
Obrazek Obrazek Obrazek
Po przejęciu łazienki przyszła pora na zdominowanie Elvisa... oto nadchodzi Szczotkozwierz :twisted:
Obrazek
Jak widać na załączonym obrazku zwierzątka nadal bawią się szczątkami kuwety.
Udało mi sie wreszcie z aparatem przydybać latającego kota, niestety się troszkie rozmazał
Obrazek
No i na koniec: królicze łapki
Obrazek
Obrazek

15pietro

Post » Nie lis 02, 2008 19:34

Królicze łapiki są the best :!: :!: :D
Inka nastroszona wygląda też nieziemsko :wink: fajowe zdjątka :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie lis 02, 2008 19:38

no środowego postu chyba nie czytała.. :twisted:
ale i tak już było po fakcie. ale może jej powiem, żeby ubezpieczyła kuwetę :wink:
foty super.. koty super.. :D
Obrazek

catawba

Post » Pon lis 03, 2008 21:33

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 3389&hl=pl przedstawiam udokumentowane minusy posiadania kotów :evil: Godzina 6.30, futerka bawią się już od dobrej godziny, zmęczyły się już więc ograniczają się już tylko do jednego pokoju. Odłączony od kontaktu telewizor i przetransportowanie szczątków kuwety z przedpokoju gratis. Do oglądania z włączonymi głośnikami.
Po powrocie do domu zastałam jeszcze większy pieprznik niż przed wyjściem mianowicie Inka rozwłóczyła po całym mieszkaniu wszystkie ubrania do prania, które były w łazience.
Kochane koteczki 8)
Obrazek

15pietro

Post » Pon lis 03, 2008 21:45

Dzięki!!! myślałam, że tylko moje tak gruchają w czasie zabawy. Jak się zmęczą to łażą i tak gruchaja właśnie. Albo jak sie szukają w mieszkaniu to tez tak. Zabawa, widac na filmie, przednia!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon lis 03, 2008 22:17

Jak tak sobie patrzę to myślę, że może mi jednak jeden kot wystarczy.... 8O
To tak jak z reklamą prezerwatyw - są takie dzieci, które są żywą reklamą tego ustroistwa :lol: Człowiek popatrzy i już wie, że musi kupić.
A poważnie, muszę pilnować, żeby mi straszne dziecko tego filmu nie zobaczyło, bo jak ją znam, będzie zachwycona i dziurę mi w brzuchu o drugiego kota wywierci
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon lis 03, 2008 22:18

Nie oszukumy się, 6.30 to jest dla nas a dla kotów jest normalna godzina czyli 7.30
One sobie zegarków nie cofały :)
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pon lis 03, 2008 22:33

Inka w skoku jest super! Też chcę takie zdjęcie mieć! :)

Dobrze, że się kotki nie nudzą :)
Obrazek
"Jeśli powiedzą nam – chcecie za wiele –
jasne, że tak, chcemy za wiele, chcemy więcej, chcemy osiągnąć wszystko"

AKowiec

Od: Wto cze 26, 2007 9:41

Post » Wto lis 04, 2008 8:15

hehehehe........znam takie harce z autopsji :twisted:
i uwielbiam minę kotka, który coś zbroił, chowa się a później ma minkę:"No co - przecież nie chciałem..." - tak jak Elvis, który stącił coś z półki, a później ukrył w tuneliku :twisted:
bomba!!!!
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lis 04, 2008 13:54

Elis przynajmniej się przejął w odróżnieniu od Inki, która po zrzuceniu czegoś z telewizora zrobiła minę pod tytułem "phi!" i sobie poszła.

Tutaj fotka rodzinna, koteczki ładnie pozują w przerwie miedzy próbami zagryzienia się :twisted:
Obrazek
na tym zdjęciu widać jak Inka się ładnie wybarwia :D
Obrazek

15pietro

[poprzednia][następna]