Dwudziestołapna Banda Drombo - nowe zdjęcia s. 100 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 01, 2008 18:20

agul-la pisze:po takim wysiłku będzie spał ze 3 dni :lol: a jak oczko naszego terrorysty?lepiej coś?

jak jest wyluzowana, to jest super, jak jest zestresowana, to trochę mruży i czasem ma upaprane brzydką ropka, ale jest duzo lepiej, niż było :)

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Sob lis 01, 2008 18:24

znaczy się bedzie lepiej strzelać :D zamówiłam na allegro żwirek golden grey. ktoś go gdzieś na forum polecał, na animalii ma bardzo dobre opinie, zobaczymy więc :)
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Sob lis 01, 2008 18:47

A to zbrylający jest?

Powiem Wam, że ja jednak wolę silikonowy, teraz parę dni mieliśmy zbrylający lawendowy i hm... powiedzmy, że lawendą w domu napewno nie pachniało :lol: Silikon dużo lepiej chłonie zapachy, a wiadomo, ciężko jest wybrać 100% niespodzianek z kuwety ;)

PS: przed chwilą Pela znowu mruczała 8O

vadee

Post » Sob lis 01, 2008 19:08

ja miałam lawendowy benka kiedyś i tragedii nie było :D lawendy tez nie :D aktualnie uzywam różnych wersji benka, ale miałam też catsana. tylko, że sie nie zbrylał i nie wiedziałam kiedy to wymieniać. :roll: kluska nadrabia to, że tygrys moje kolana ostatnio zajmował i teraz ona mnie z łap nie wypuszcza :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob lis 01, 2008 19:17

tak własnie spi :D ObrazekObrazekObrazekObrazek
widzisz jej pręgi?takie mniej czarne :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob lis 01, 2008 19:23

widze :1luvu:
jaki słodki dzieciaczek :D :D

vadee

Post » Sob lis 01, 2008 19:29

znow dubel :evil:
czy tylko mi tak swiruje dzisiaj miau?
Ostatnio edytowano Sob lis 01, 2008 19:54 przez vadee, łącznie edytowano 1 raz

vadee

Post » Sob lis 01, 2008 19:31

a tu1 zamiast kotka mamy królika :D ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob lis 01, 2008 19:53

i nogi jakieś :D

vadee

Post » Sob lis 01, 2008 20:15

a w tle nawet sie japonka załapała, bo któryś ja wytargał do zabawy i tak leży sobie zapomniana :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lis 02, 2008 0:14

wszyscy się focą, więc ja też chciałam Benia nowe zdjęcia wkleić. Niestety chyba mu w czymś podpadłam, bo absolutnie żadnego zdjęcia nie daje sobie zrobić :evil: ile się na wołam, miauczę, pstrykam - w ostatnim momencie się dooopskiem odwraca.

Pelcia wyrasta na śliczną dziewczynkę, super ma tę plamkę na nosie :)
Vadee, jak już zrobicie przemeblowanie, to prosimy o fotorelację.

Rozumiem, że kryzys kuwe(i)towy został zażegnany?

olesia.b

Od: Nie sty 07, 2007 2:14

Post » Nie lis 02, 2008 1:43

olesia.b pisze:wszyscy się focą, więc ja też chciałam Benia nowe zdjęcia wkleić. Niestety chyba mu w czymś podpadłam, bo absolutnie żadnego zdjęcia nie daje sobie zrobić :evil: ile się na wołam, miauczę, pstrykam - w ostatnim momencie się dooopskiem odwraca.

dlatego ja zawsze trzymam palec na migawce, zeby wychwycił ostrość i czekam z gotowym aparatem na 'ten moment' ;)
i się domagam Benedykta :D

olesia.b pisze:Pelcia wyrasta na śliczną dziewczynkę, super ma tę plamkę na nosie :)

też tak uważam, nawet Tz to przyznał ;))
a pokazywałam Wam, jaka ona była biedna, jak była malutka? :(

Widziałyście kiedyś smutniejsze kociątko? :( Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

A to już u Myszy :)
z Pchełką :) Obrazek
Obrazek Obrazek

olesia.b pisze:Vadee, jak już zrobicie przemeblowanie, to prosimy o fotorelację.

No własnie skonczyłam, Tż poszedł spać padnięty, ale ja - jak to ja - nie wytrzymalam do jutra (dzisiaj wlasciwie) i poustawiałam wszystko :twisted:

i powiem tak, kanapy są ekstra, tylko geniusze sprzedający, je źle pomierzyli, bo oni mieli te narożniki rozkręcone, więc zmierzyli szerokość 1 części, potem 2 i uznali, że narożnik ma 160x180 cm :] nie dodali jednak do 180 cm GŁĘBOKOŚCI krótszej części, co nam dało w efekcie 160x ok. 250!!! 8O Co z jednej strony jest ekstra, bo mamy 2 ogromne kanapy w salonie + 2 ogromne pufy/podnóżki 90x90 cm., ale co zrobimy z resztą mebli? :lol:

kociszcza są zachwycone w każdym razie i mozemy przenocować spokojnie po 2 osoby na kazdej ;)
olesia.b pisze:Rozumiem, że kryzys kuwe(i)towy został zażegnany?

sie okaze ;)
poki co Pelinka dała sie wykiziać Tżtowi i asystowała nam dzielnie przy przemeblowaniu :D

vadee

Post » Nie lis 02, 2008 11:08

ależ to bida z tej peli była :( na całe szczęście teraz juz tylko lepiej może być :D widzę, że ona was taktycznie podchodzi, niby kiziu-miziu, a za chwilę świat będzie jej :D olesia ja zdecydowanie chcę zdjęcia benia. masz się czaić z aparatem aż do skutku :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lis 02, 2008 11:26

agul-la pisze:ależ to bida z tej peli była :( na całe szczęście teraz juz tylko lepiej może być :D widzę, że ona was taktycznie podchodzi, niby kiziu-miziu, a za chwilę świat będzie jej :D

hehehe, wczoraj Tż robil do niej podchody, najpierw stopą - bo Pela kocha stopy, zwłaszcza wystajace spod kołry :lol: potem ręką, Pela oczywiście odburczała swoje Spadówkaitakwasniekochaaaam! ale mrużyła przy tym oczy, zadzierała łepek, a w końcu się wyciągnęła mrucząc :1luvu:

Tż wykazuje anielską cierpliwość wobec niej (co jest dla niego raczej nietypowe, bo oboje jesteśmy nerwusami strasznymi :wink: ) i mówi, ze widać po niej, że jakąś traumę musiała przejść paskudną, ale że robi piękne postępy :D I że ładnieje w oczach 8)

agul-la pisze:Mailowałam z babką od kropli Bacha i napisała, żeby się chwilę wstrzymać, jeśli jest lepiej, więc póki co zamówiłam feliwaya :D
olesia ja zdecydowanie chcę zdjęcia benia. masz się czaić z aparatem aż do skutku :D

podpisuję się pod wnioskiem 8)

vadee

Post » Nie lis 02, 2008 11:27

mamunia sobie śniadanko zrobiła. duzo nie zdążyła zjeść :roll:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]