agul-la pisze:po takim wysiłku będzie spał ze 3 dnia jak oczko naszego terrorysty?lepiej coś?
jak jest wyluzowana, to jest super, jak jest zestresowana, to trochę mruży i czasem ma upaprane brzydką ropka, ale jest duzo lepiej, niż było

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:po takim wysiłku będzie spał ze 3 dnia jak oczko naszego terrorysty?lepiej coś?
olesia.b pisze:wszyscy się focą, więc ja też chciałam Benia nowe zdjęcia wkleić. Niestety chyba mu w czymś podpadłam, bo absolutnie żadnego zdjęcia nie daje sobie zrobićile się na wołam, miauczę, pstrykam - w ostatnim momencie się dooopskiem odwraca.
olesia.b pisze:Pelcia wyrasta na śliczną dziewczynkę, super ma tę plamkę na nosie![]()
olesia.b pisze:Vadee, jak już zrobicie przemeblowanie, to prosimy o fotorelację.
olesia.b pisze:Rozumiem, że kryzys kuwe(i)towy został zażegnany?
agul-la pisze:ależ to bida z tej peli byłana całe szczęście teraz juz tylko lepiej może być
widzę, że ona was taktycznie podchodzi, niby kiziu-miziu, a za chwilę świat będzie jej
agul-la pisze:Mailowałam z babką od kropli Bacha i napisała, żeby się chwilę wstrzymać, jeśli jest lepiej, więc póki co zamówiłam feliwaya
olesia ja zdecydowanie chcę zdjęcia benia. masz się czaić z aparatem aż do skutku
Użytkownicy przeglądający ten dział: pvpm i 455 gości