Witajcie Cioteczki,
tak jak Wam obiecałam, przedstawiam Wam kotki, z którymi mieszkałam w ostatnim czasie.To nie są Wiesia, Tozia i Bronuś, bo ich to już przecież znacie, tylko takie kotki, co u nas czekały na swoich Dużych. Najpierw zawitali do nas srebrna Gienia i biało- bury Gwidon. Oba kotki znalazły nowe Domki, a Gwidonek to nawet trafił do Rodziców Dużego
Oto Oni:
Kolejnym kotkiem, który u nas mieszkał był pogryziony na działkach przez psy Tomek. Niestety, mimo determinacji Dużych oraz heroicznej walce Zielonej Małgosi, Tomuś przegrał z fipem i odszedł za Tęczowy Most
Potem trafił do nas wyrzucony przed wakacjami Budyń- Duzi mówili, że rasowy

Budyń znalazł już nowy Domek, w którym jest szczęśliwy
Niedługo potem w nasze progi zawitał Helmiś. Duża zabrała go jakiejś pani, która miała schizo coś tam i nie mogła się dłużej Helmisiem opiekować. Helmiś trafił do Domku w Pabianicach, gdzie rozpieszczają go nieprzyzwoicie
Ach, cóż to był za przystojniacha

Ciocie Kochane, oto Mundek. Duża wróciła z nim któregoś dnia do domu. Dziwny jest ten świat. Poszła Duża na basen, a wróciła z kotem

Mundek pojechał do Domku w Radomsku, gdzie zachwytom nad jego urodą nie ma końca
A teraz mieszka z nami Lilka- taki szkrab mały pozłacany. Szuka Domku, szczegóły na "Kociarni"- Duża mówiła, że tam ją wrzuciła
[URL=http://img239.imageshack.us/my.php?image=p1070590hl9.jpg]

[/URL[
No, to by było na tyle- rozpisałam się nieco
Całuję Was, Ciotunie, gorąco. Zaglądajcie czasrm na nasz wątek!
Wasza Biedronka