Dwudziestołapna Banda Drombo - nowe zdjęcia s. 100 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 01, 2008 11:03

sliczna jest ajszus. :D weź ją!! :D
ja mam znow bałagan chociaż wczoraj wieczorem sprzątałam. :evil: ale od 6 rano to można niezły bajzel zrobić :roll: może jak śniadanie zjem to spojrze na to z większym optymizmem
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Sob lis 01, 2008 11:23

agul-la pisze:sliczna jest ajszus. :D weź ją!! :D
ja mam znow bałagan chociaż wczoraj wieczorem sprzątałam. :evil: ale od 6 rano to można niezły bajzel zrobić :roll: może jak śniadanie zjem to spojrze na to z większym optymizmem

narazie kobieta od tej kotki nie odpisuje, ogloszenie jest sprzed 2 tygodni, mam nadzieje, ze wciaz aktualne :)
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Sob lis 01, 2008 11:25

tłumaczysz już gizmowi, że rodzeństwo będzie miał? :D
a tak myslę, może i jak pokropie perfumą reksa i koty?może też zadziała? :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob lis 01, 2008 11:40

agul-la pisze:a tak myslę, może i jak pokropie perfumą reksa i koty?może też zadziała? :D

a myślałam, że mnie wyśmiejecie za ten pomysł :oops: :lol:

kropelkę nakładałam im między łopatki, zeby nie zlizały i się nie potruły czy coś :wink:

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Sob lis 01, 2008 11:42

ja to całkiem serio potraktowałam. bo może jak reks będzie czuł ten sam zapach to nie będzie ich ganiał. :?
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob lis 01, 2008 11:44

agul-la pisze:ja to całkiem serio potraktowałam. bo może jak reks będzie czuł ten sam zapach to nie będzie ich ganiał. :?

no więc własnie, wyszłam z założenia, że uznają, że skoro inni pachną jak ja, a siebie się nie bije... :wink:

vadee

Post » Sob lis 01, 2008 11:49

hmm, cos w tym musi byc :wink:
kotek na drukarce :D ObrazekObrazek
kotka w koszyczku :D ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob lis 01, 2008 11:52

Ahmedzik zwiedza wreszcie mieszkanie:
- Ten kawałek to SAM się oberwal :aniolek: Obrazek

i chętnie siedziała na parapecie Obrazek

dopóki się nie okazało, że ukryty w transporterze obok drzemał Podstępny Krecior :twisted: Obrazek

czujecie trwogę, patrząc na to oblicze?! Obrazek

- Chodź muszko, nic ci nie zrobię :twisted: taś taś muszko! Obrazek Obrazek

Obrazek

Elegancki się schował i śpi :D

vadee

Post » Sob lis 01, 2008 11:54

Agul-lo, super patent z tym koszykiem :ok:
Myślalam niedawno, żeby tak przymocować plastikowe, ale nie wiem, czy sie nie odkształcą od ciepłego kaloryfera? :)

vadee

Post » Sob lis 01, 2008 11:57

kret jest naprawdę strasznym kotem :D może to on jest gollumem w drużynie? :D pela się rozkręca na całego i widzę, że pchła przeszkoliła ją w robieniu niewinnych minek :lol:
co do kosza plastikowego, to widziałam czasem na zdjęciach w wątkach różnych, że dziewczyny miały takie właśnie zamontowane. więc chyba się nie odkształca. ja też się w sumie boję czy mi sie wiklina nie zapali :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob lis 01, 2008 12:01

agul-la pisze:kret jest naprawdę strasznym kotem :D może to on jest gollumem w drużynie? :D pela się rozkręca na całego i widzę, że pchła przeszkoliła ją w robieniu niewinnych minek :lol:
co do kosza plastikowego, to widziałam czasem na zdjęciach w wątkach różnych, że dziewczyny miały takie właśnie zamontowane. więc chyba się nie odkształca. ja też się w sumie boję czy mi sie wiklina nie zapali :D

:lol: no raczej sie nie zapali :lol:
spróbuję napewno z koszykami w takim razie :D

a Krecior może być sauronem, tez ma pomarańczowe slepia :twisted: :lol:

vadee

Post » Sob lis 01, 2008 12:03

aaaaa może i tak jest :D tylko dobrze się maskuje. a jakbyś potrzebowała dwóch leniwych i niezbyt mądrych hobbitów to mam akurat takich na podorędziu :lol:
idziecie dziś na groby?
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob lis 01, 2008 12:09

agul-la pisze:aaaaa może i tak jest :D tylko dobrze się maskuje. a jakbyś potrzebowała dwóch leniwych i niezbyt mądrych hobbitów to mam akurat takich na podorędziu :lol:
idziecie dziś na groby?

dzisiaj nie, pokryło mi sie z pracą + rozłożyłam się gardłowo :?
ale bardzo nie lubię tego święta. o swoich zmarłych bliskich myślę codziennie.

vadee

Post » Sob lis 01, 2008 14:12

ja na moje szczęście nie musze dziś nigdzie jechać. ale co roku gnalismy na grób dziadków, oglądaliśmy rewię mody na cmentarzu i cały ten cyrk.
ja właśnie wstałam. zasnęłam z rychem na głowie, pod pachą i gdzie tylko udało mu się wleźć :D kluska bardziej niezależna jest, poprzytulała się i polazła na fotel :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob lis 01, 2008 14:16

vadee pisze:Dzień dobry, moje drogie :)

Prawie nie spałam w nocy, bo ogony po mnie biegały :roll: ale za to była to 1 noc od dawna, kiedy nie było zatargów między Pelą a chłopakami! :dance: Co więcej, Ahmedzia się tak ośmieliła, że szalała po łóżku z dziewczynami, drzemała mi na nogach a w końcu, 1. raz!!! sama dopomniała się o głaskanie! :o :o :o i się tak powoli, powoli przysuwała :lol: i w końcu fik na plecy, motor na cały regulator, była taka słodka i malutka, wreszcie odpuściła i zachowywała się jak kociak, którym przecież jest!, a nie jak dorosła, zawsze opanowana terrorystka :1luvu:

I muszę tez dodać, że Rudzinka to najrozkoszniejsza pierdołka świata :lol: Nadal uczy się bycia kotem, podgląda resztę w ich skokach i sztuczkach, a potem próbuje po swojemu :lol: No i wielokrotnie w środku nocy płakałam dziś ze śmiechu, bo np.:
* wyobraźcie sobie bardzo szybko wijącą się dżdżownicę, ktora robi fikołki - tak właśnie Rudzia spuszcza łomot włochatej narzucie :lol:
* skok z łóżka = skok na główkę, z ogonem ustawionym pod kątem prostym do ciała.
* ogon - twój wróg! i w myśl tej zasady Rudzinka całymi dniami próbuje dopaść tę bestię. Zwykle w międzyczasie się potyka o coś ;)
* strasznie świrowała w nocy z Ahmedziem, ciągle ją zaczepiała itp. i próbowała udawać groźną, min. przed skokiem na Ahmedzika (oczywiście była to 100% zabawa i Ahmedzik był zachwycony :D) wykonywała za każdym razem coś między rozpędem, a tańcem godowym (tzn. przepraszam, straszliwie strasznym tańcem śmierci 8) :lol: ) polegającym na kilku podskokach w kierunku Peli na całkowicie sztywnych nóżkach, na wysokość jakiegoś centymetra, co dawało efekt taboretu, podskakującego na jadącej po kamieniach furmance i obawiam się, że potencjalny przeciwnik prędzej by padł ze śmiechu, niż ze strachu :wink:
* albo wielominutowe maratony wskakiwania i zeskakiwania z łóżka z prędkością światła.

Rudzia rządzi :lol:

Aha i nie chcę zakrakać, ale wydaje mi się, że ładniej oddycha :oops: :D

PS: Wspominałam już, że Ahmedzik po raz pierwszy się wygłupiała na kocim domku? :D Nie ostrożnie bawiła, tylko wlaśnie wygłupiała, popisywała, dokazywała, maltretowała domek, tak jak dziewczyny :D :D

A Pchełka rozumie WSZYSTKO co do niej mówię i zawsze mi odpowiada (no, chyba, że się foszy, ale już jej nie pozwalam się czuć ani odrobinkę niedopieszczonej :D) :1luvu: Np. w nocy:
Ja: Pchełko, chodź się przytul!
Pchełka: Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiił!

i bieg do mnie, wtulenie się między mnie a kołdrę, motorek i sen :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja śliczna dowodowo-osobista ;) agentka 007 8) :lol:

ale się ubawiłam :ryk:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

[poprzednia][następna]