Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:To jak - dezynfekować klatkę?
Miuti pisze:A małe z Kocmyrzowa?
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Potrzebny rzut oka, najlepiej dzisiaj, na potencjalny dom dla jednego z kocurków od markopolo. Ul Kuźnicy Kołłątajowskiej. Kto mógłby się podjąć?
czy to domek, ktoremu ja dalam namiary?
Pani Aneta moze? ta od Miszeliny?
zgadza się. Ale moment, czy ta osoba w takim razie nie umówiła się już z Noemik?
raczej nie.
poniewaz okazalo sie, ze Noemik ma bialego kotka a nie burego. Pani Aneta pozniej do mnie dzwonila czy moze jednak nie mamy burego.
wyslalam jej mailem zdjecie tego kocureczka u Markopolo, ona sie zachwycila i powiedziala, ze musi przedyskutowac sprawe z córką
noemik pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Potrzebny rzut oka, najlepiej dzisiaj, na potencjalny dom dla jednego z kocurków od markopolo. Ul Kuźnicy Kołłątajowskiej. Kto mógłby się podjąć?
czy to domek, ktoremu ja dalam namiary?
Pani Aneta moze? ta od Miszeliny?
zgadza się. Ale moment, czy ta osoba w takim razie nie umówiła się już z Noemik?
raczej nie.
poniewaz okazalo sie, ze Noemik ma bialego kotka a nie burego. Pani Aneta pozniej do mnie dzwonila czy moze jednak nie mamy burego.
wyslalam jej mailem zdjecie tego kocureczka u Markopolo, ona sie zachwycila i powiedziala, ze musi przedyskutowac sprawe z córką
spoko, ja też wolę buraski.
zdjęć nie ma jeszcze, bo aparat nie działa. muszę kupić nowe baterie.
Miuti pisze:Jakto - nie dało się podłączyć kroplówki?????
Jeszcze się z czynmś takim nie spotkałam.
Nie dało się podać kroplówki podskórnie!!!!!!!!!!!????????
Ja bym ją niedaleko - do Moniki Boroń, Rusznikarska 14 !!!!
Miuti pisze:Przez skórę? Dlaczego? Przepuszczalna - czy skłuta?
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen i 67 gości