catawba pisze:Bry![]()
to emocji sporo miałaś..
ja nie prowadzę, a stłuczki mnie stresują.. (też oczywiście nie z mojej winy![]()
)
Mnie też zawsze stresowały jak TŻ miał stłuczki z niej swojej winy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
catawba pisze:Bry![]()
to emocji sporo miałaś..
ja nie prowadzę, a stłuczki mnie stresują.. (też oczywiście nie z mojej winy![]()
)
sweet-a pisze:maggia pisze:. Krzykłam sama do siebie wy..... i było bum.
Pan podszedł do mojego samochodu i otwarł drzwi od pasażera strony. A ja wrzasłam: Ku... jasna przez pana zawału dostane!!!!!!!!!!
Byście widziały jego minę![]()
![]()
Przepraszam panią przepraszam panią. Cały się chłop zdenerwował.![]()
![]()
Wysiadłam z auta i mówią: Wzywamy policje czy piszemy???
A pan: Oczywiście, że piszemy tylk on się bardzo spieszy.
Ja: Mnie to nie intersuje albo policja albo piszemy.
Napisał mi oświadczenie. Mam uszkodzony zderzak, błotnik, migacz i lampa jest pęknięta czego wczoraj nie było widać.
Chciałabym dziś z pracy dojechać bez problemów.![]()
A jeszcze jedno, dzwonie do TŻ, ze miałam wypadek. A on wrzasnął: Z Twojej winy. Ja Nie!!!!!!!!! Wrrr....![]()
witam Madziu
ja bardzo przepraszam ale![]()
![]()
maggia pisze:sweet-a pisze:maggia pisze:. Krzykłam sama do siebie wy..... i było bum.
Pan podszedł do mojego samochodu i otwarł drzwi od pasażera strony. A ja wrzasłam: Ku... jasna przez pana zawału dostane!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Napisał mi oświadczenie. Mam uszkodzony zderzak, błotnik, migacz i lampa jest pęknięta czego wczoraj nie było widać.
A jeszcze jedno, dzwonie do TŻ, ze miałam wypadek. A on wrzasnął: Z Twojej winy. Ja Nie!!!!!!!!! Wrrr....![]()
witam Madziu
![]()
No i z czego to hę?![]()
sweet-a pisze:maggia pisze:sweet-a pisze:maggia pisze:. Krzykłam sama do siebie wy..... i było bum.
![]()
![]()
witam Madziu
![]()
No i z czego to hę?![]()
z tego jak zaatakowałaś tego czlowieka![]()
a tż Ciebie
cassidy pisze:bry.. już sobie wyobrażam Madzie krzyczącą...
maggia pisze:moś pisze:Cześć Madziulek, wspolczuje korkow, w Kaliszu tez czasami sa, szczegolnie teraz- przed 1 listopada.
I jak tam? tańczysz? wiesz że ja nie wyrobie na spotkanie, ja to mam pecha- pracuje
Tańcować byde w poniedziałek.![]()
Ja też nie wiem co ze spotkianiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Marmotka, muza_51, Talka i 39 gości