Czy na tym jednym zdjęciu widac to zaczerwienienie, czy moja wyobraźnia zaczęła pracować?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia1 pisze:Czy na tym jednym zdjęciu widac to zaczerwienienie, czy moja wyobraźnia zaczęła pracować?
ewa13 pisze:(wybaczcie, nie potrafię nazwać kota tym imieniem, mam wrażenie że go obrażam)
ewa13 pisze:Trucia-mamo, "mój" (bo to tymczas, więc nie mój ) bierze od paru miesięcy leki homeopatyczne, na układ nerwowy, od jakichś 2 miesięcy czuje już połowe ogonka i nią rusza.
Aha, i ciągle jedzie na Intestinalu, po czym innym ma biegunki i luźne qoopki ktore gubi. A twarde malutkie bobeczki nie jest ciężko sprzątać![]()
Może i jej by się przydało?
kasia1 pisze:Chcąc iść tym tropem pomyśl co muszą przezywać wszystkie Jole w Polsce![]()
Trucia-mama pisze:A propo postu Ewy13 może wymyślić jej jakieś bardziej marketingowe imię?
Trucia-mama pisze:Czytałam dzisiaj trochę o Kotoperzyku, podziwiając głównie jak bez większych żalów radziłaś sobie ze sprzątaniem. Jeżeli dobrze wyczytałam to te leki homeopatyczne są drogie, a Doda jeszcze nie dorobiła się ekstra sponsora![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Hegena i 74 gości