ŁÓDŹ - nigdy więcej umieralni - dt na cito dla maluchów!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 24, 2008 14:43

Bertunia[*], Klemcio[*], Olaf [*], Tyson[*] Kira [*] a teraz Tigra

mls

Od: Śro lis 15, 2006 19:24

Post » Sob paź 25, 2008 22:11

wpisuje się, aby nie stracić wątku

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Pon paź 27, 2008 10:18

Kurcze no martwi mnie ten hotel. Bezmyślność ludzka nie zna granic :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro paź 29, 2008 15:50

Moi Drodzy,
Wpadłam teraz na ten wątek i czytałam tak wybiórczo! Jak przeczytam dokładniej to może coś pomogę... Ale tych kotków było tam dużo!!! Co się z nimi teraz dzieje???
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

Post » Śro paź 29, 2008 16:55

Dopiero co wpadłam na wątek o kotach z Łodzi. Kilka zl. za moment wysyłam. Wiem to kropla w morzu potrzeb, ale liczy sie każdy grosz. Dajcie znac jak będzie potrzebna jakaś pomoc- mieszkam w Łodzi, coprawda pracuję 9-18 ale postaram sie pomóc jak będę mogła. Jedno pytanie co to do k...wy za hotel? Nie mogłam sie doczytać. Przyznam szczerze że nie przeszłam przez wszystkie strony bo poryczałam sie że szok. Jaka jest teraz sytuacja? Dajcie proszę znac.

kasia.grecja22

Od: Pt wrz 26, 2008 15:56

Post » Śro paź 29, 2008 16:57

kasia.grecja22 pisze:Dopiero co wpadłam na wątek o kotach z Łodzi. Kilka zl. za moment wysyłam. Wiem to kropla w morzu potrzeb, ale liczy sie każdy grosz. Dajcie znac jak będzie potrzebna jakaś pomoc- mieszkam w Łodzi, coprawda pracuję 9-18 ale postaram sie pomóc jak będę mogła. Jedno pytanie co to do k...wy za hotel? Nie mogłam sie doczytać. Przyznam szczerze że nie przeszłam przez wszystkie strony bo poryczałam sie że szok. Jaka jest teraz sytuacja? Dajcie proszę znac.

Kasiu - nic nie wysyłaj, myśmy tam wszystkie koty już wysterylizowali
Hotel się Eskulap nazywa
Agnieszko - większość kotów wróciła na teren hotelu i tam bytuje, 7 nie wróciło (piszę o dorosłych)
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro paź 29, 2008 17:14

Magija pisze:
kasia.grecja22 pisze:Dopiero co wpadłam na wątek o kotach z Łodzi. Kilka zl. za moment wysyłam. Wiem to kropla w morzu potrzeb, ale liczy sie każdy grosz. Dajcie znac jak będzie potrzebna jakaś pomoc- mieszkam w Łodzi, co prawda pracuję 9-18 ale postaram sie pomóc jak będę mogła. Jedno pytanie co to do k...wy za hotel? Nie mogłam sie doczytać. Przyznam szczerze że nie przeszłam przez wszystkie strony bo poryczałam sie że szok. Jaka jest teraz sytuacja? Dajcie proszę znac.

Kasiu - nic nie wysyłaj, myśmy tam wszystkie koty już wysterylizowali
Hotel się Eskulap nazywa
Agnieszko - większość kotów wróciła na teren hotelu i tam bytuje, 7 nie wróciło (piszę o dorosłych)

Przebrnęłam przez całosć rycząc jak głupia. Ja bym tego skurwysyna zabiła. W porzadku wiec nie wysyłam kasy. Jakbyscie czegoś potrzebowaly- kasy, transportu (nie mam duzego auta ale zawsze coś, na ogół działa:)) dajcie prosze znac. Jesteście naprawde niesamowite. Załuję ze niw znalam miau i tego wątku w lipcu.

kasia.grecja22

Post » Czw paź 30, 2008 11:50

A mam jeszcze pytanko- czy próbowałyscie tym zainteresowac TVN i np. Dziennik Łódzki? Jeżeli gdzieś o tym pisałyście w wątku to sorry nie doczytałam, taka byłam zdołowana.

kasia.grecja22

Post » Czw paź 30, 2008 11:53

kasia.grecja22 pisze:A mam jeszcze pytanko- czy próbowałyscie tym zainteresowac TVN i np. Dziennik Łódzki? Jeżeli gdzieś o tym pisałyście w wątku to sorry nie doczytałam, taka byłam zdołowana.

nie, bo kierownictwo było chętne do współpracy - jak widać w praniu zmieniło zdanie.
czekamy teraz na ich odzew na wysłane pisma - na razie cisza
Obrazek

Magija

Post » Pon lis 03, 2008 10:43

Magda nic nie pisze więc pewnie nie ma żadnych nowych dobrych informacji :(

gosiaa

Post » Czw lis 06, 2008 21:27

nic się nie zmieniło? :(

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Czw lis 06, 2008 21:47

zobaczymy - w poniedziałek będziemy na miejscu
Obrazek

Magija

Post » Pt lis 07, 2008 10:40

Magija pisze:zobaczymy - w poniedziałek będziemy na miejscu

To trzymam kciuki, żeby było OK :ok:

gosiaa

Post » Pt lis 07, 2008 10:45

Magija pisze:
kasia.grecja22 pisze:A mam jeszcze pytanko- czy próbowałyscie tym zainteresowac TVN i np. Dziennik Łódzki? Jeżeli gdzieś o tym pisałyście w wątku to sorry nie doczytałam, taka byłam zdołowana.

nie, bo kierownictwo było chętne do współpracy - jak widać w praniu zmieniło zdanie.

Jakbyście potrzebowały jakiejkolwiek pomocy- napisac pismo, troche kaski, coś futrzastego przewieżć albo iśc i komuś dowalić dajcie znać i czekamy na wieści :) Ja juz z zalożenia ludziom niestety nie wierzę- wole się milo rozczarować, ale na ogół tak nie jest. Poszłabym jednak z tym do gazet i tvn. Albo przynajmniej zagrozić im tym.

kasia.grecja22

Post » Pt lis 07, 2008 12:33

kasia.grecja22 pisze:
Magija pisze:

Jakbyście potrzebowały jakiejkolwiek pomocy- napisac pismo, troche kaski, coś futrzastego przewieżć albo iśc i komuś dowalić dajcie znać i czekamy na wieści :) Ja juz z zalożenia ludziom niestety nie wierzę- wole się milo rozczarować, ale na ogół tak nie jest. Poszłabym jednak z tym do gazet i tvn. Albo przynajmniej zagrozić im tym.

Kasiu, z dyrekcją lepiej się dogadać po dobroci, bo - jak wcześniej pisałam - w ustawie o ZOZach jest wyraźny zakaz przebywania zwierząt na terenie szpitala. I jeśli ktoś złosliwie uzna, ze terenem szpitala jest piwnica, to ustawa jest za nim. Też jestem "szpitalną karmicielką" i wiem, jak to jest. Moim zdaniem lepiej pilnować, żeby dyrekcja hotelu wywiąła się ze swoich obietnic. Bardzo jestem ciekawa wieści w poniedziałek, może coś się ruszy po tych pismach!
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

[poprzednia][następna]