dziewczyny POMOCY
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3630512#3630512
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia.grecja22 pisze:Dopiero co wpadłam na wątek o kotach z Łodzi. Kilka zl. za moment wysyłam. Wiem to kropla w morzu potrzeb, ale liczy sie każdy grosz. Dajcie znac jak będzie potrzebna jakaś pomoc- mieszkam w Łodzi, coprawda pracuję 9-18 ale postaram sie pomóc jak będę mogła. Jedno pytanie co to do k...wy za hotel? Nie mogłam sie doczytać. Przyznam szczerze że nie przeszłam przez wszystkie strony bo poryczałam sie że szok. Jaka jest teraz sytuacja? Dajcie proszę znac.
Magija pisze:kasia.grecja22 pisze:Dopiero co wpadłam na wątek o kotach z Łodzi. Kilka zl. za moment wysyłam. Wiem to kropla w morzu potrzeb, ale liczy sie każdy grosz. Dajcie znac jak będzie potrzebna jakaś pomoc- mieszkam w Łodzi, co prawda pracuję 9-18 ale postaram sie pomóc jak będę mogła. Jedno pytanie co to do k...wy za hotel? Nie mogłam sie doczytać. Przyznam szczerze że nie przeszłam przez wszystkie strony bo poryczałam sie że szok. Jaka jest teraz sytuacja? Dajcie proszę znac.
Kasiu - nic nie wysyłaj, myśmy tam wszystkie koty już wysterylizowali
Hotel się Eskulap nazywa
Agnieszko - większość kotów wróciła na teren hotelu i tam bytuje, 7 nie wróciło (piszę o dorosłych)
kasia.grecja22 pisze:A mam jeszcze pytanko- czy próbowałyscie tym zainteresowac TVN i np. Dziennik Łódzki? Jeżeli gdzieś o tym pisałyście w wątku to sorry nie doczytałam, taka byłam zdołowana.
Magija pisze:zobaczymy - w poniedziałek będziemy na miejscu
Magija pisze:kasia.grecja22 pisze:A mam jeszcze pytanko- czy próbowałyscie tym zainteresowac TVN i np. Dziennik Łódzki? Jeżeli gdzieś o tym pisałyście w wątku to sorry nie doczytałam, taka byłam zdołowana.
nie, bo kierownictwo było chętne do współpracy - jak widać w praniu zmieniło zdanie.
czekamy teraz na ich odzew na wysłane pisma - na razie cisza
kasia.grecja22 pisze:Magija pisze:kasia.grecja22 pisze:A mam jeszcze pytanko- czy próbowałyscie tym zainteresowac TVN i np. Dziennik Łódzki? Jeżeli gdzieś o tym pisałyście w wątku to sorry nie doczytałam, taka byłam zdołowana.
nie, bo kierownictwo było chętne do współpracy - jak widać w praniu zmieniło zdanie.
czekamy teraz na ich odzew na wysłane pisma - na razie cisza
Jakbyście potrzebowały jakiejkolwiek pomocy- napisac pismo, troche kaski, coś futrzastego przewieżć albo iśc i komuś dowalić dajcie znać i czekamy na wieściJa juz z zalożenia ludziom niestety nie wierzę- wole się milo rozczarować, ale na ogół tak nie jest. Poszłabym jednak z tym do gazet i tvn. Albo przynajmniej zagrozić im tym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek i 35 gości