Biedne Wiejskie Koty cz.5-prosimy o zamkniecie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 29, 2008 20:57

Iwonko, Maciejkowy fundusz ma kilka grosików, ile potrzeba na sterylkę kici? Bo zbiórka jest do 15go, ale jeśli trzeba- wyślę wcześniej już uzbierane pieniążki, a potem doślę to, co przyjdzie później.
Uściski dla Madzi, Iwa- jedz proszę, cobyś kolejne 20 lat cieszyła się Madzią, Tżtem i kociastymi, a my Tobą :D
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Śro paź 29, 2008 21:13

Wszystkiego najlepszego Kociamko z okazji Waszej wspaniałej rocznicy. I wielkie kciuki dla Łatka

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro paź 29, 2008 21:20

Lemoniada pisze:
annette88 pisze:jak o jedzeniu to o jedzeniu - ja mam zapiekanke makaronową z mielonym, sosem pomidorowym i zapiekanym serem :)

A wiecie, zauważyłam, ze to jest dobra metoda na Kociamę. Jak chcę żeby coś zjadła, zaczynam jej opowiadać ze szczegółami o tym co teraz jem i jakie to jest pyszne, aż za chwilę Kociamka sama leci do kuchni :lol:

zrobimy sobie z wątku kociamy mini wątek kulinarny :oops:

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Śro paź 29, 2008 21:23

annette88 pisze:
Lemoniada pisze:
annette88 pisze:jak o jedzeniu to o jedzeniu - ja mam zapiekanke makaronową z mielonym, sosem pomidorowym i zapiekanym serem :)

A wiecie, zauważyłam, ze to jest dobra metoda na Kociamę. Jak chcę żeby coś zjadła, zaczynam jej opowiadać ze szczegółami o tym co teraz jem i jakie to jest pyszne, aż za chwilę Kociamka sama leci do kuchni :lol:

Dobry pomysł! Wrzucajmy przepisy na potrawy, które są pyszne i sycące, a jednocześnie łatwe do przygotowania i nie obciążą zbytnio Kociamowego wątłego budżetu. Zresztą pewnie nie tylko Kociamka na tym skorzysta :wink:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Śro paź 29, 2008 21:25

Lemoniada pisze:
annette88 pisze:
Lemoniada pisze:

Dobry pomysł! Wrzucajmy przepisy na potrawy, które są pyszne i sycące, a jednocześnie łatwe do przygotowania i nie obciążą zbytnio Kociamowego wątłego budżetu. Zresztą pewnie nie tylko Kociamka na tym skorzysta :wink:

i przytyje następne 8 kg :D

annette88

Post » Śro paź 29, 2008 21:27

annette88 pisze:
Lemoniada pisze:
annette88 pisze:
Lemoniada pisze:

i przytyje następne 8 kg :D

:strach: Masz rację. Miałam sobie odsmażyć jeszcze frytki, ale pójdę lepiej po jabłko.

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Śro paź 29, 2008 21:29

na zdrowie ! może Kociamce też się zachce jabłuszkowych witaminek :) a ja fruu do wanny :D

annette88

Post » Śro paź 29, 2008 22:22

Łomatko a tu o jedzeniu 8O
Dziękujemy Wszystkim za piekne zyczenia

Nasz wymarzony prezent na rocznicę taki w sumie nierealny :(
Żeby wszyscy byli zdrowi i żeby było lepiej na świecie
takich prezentów nikt nie rozdaje

Łatulek poczuł się jakos niedobrze :cry: nie chce za bardzo jeść
Boje sie o niego,wcisnełam mu te witaminy bo podobno tez poprawiaja apetyt
Wiem że to zły objaw ten spadek apetytu :(
On by chętnie jadl,ale rybę i kurczaka a tego przy chorych nerkach nie może
Co ja mam zrobić,nie wiem :cry:

Oluś Skarbie na sterylkę mam częśc pieniążków bo kiedyś XagaX posłała mi i Villemo wygrała bazarek
No ale teraz też cos z bazarku Trawki będzie

Jeśli to nie jest problem to z Maciejkowego funduszu chętnie przyjmę datki Kochanych Cioteczek,to takie ważne żeby Koteczce szybko pomóc

Myślę o tych Koteczkach w sklepie BHP :(
one takie dzikie
anitka5 obiecała pozyczyć klatkę łapkę
Tylko czy ja sama dam radę z tym wszystkim :roll:
No zobaczymy co czas pokaże :)

Mam wielką nadzieję że łatulek jutro sie lepiej poczuje :roll:
Ostatnio edytowano Wto lis 25, 2008 22:57 przez Kociama, łącznie edytowano 1 raz

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro paź 29, 2008 22:30

Iwa daj mu rybe.....albo surowe mieso jak chce...Łatek musi jesc to jest najwazniejsze. U nas sie o tym nie mowi ale np w watku dla nerkowcow wypowiada sie Alka ktora mieszka chyba w Usa albo kanadzie i u nich kota z PNN leczy sie zupełnie inaczej. Odchodzi sie w czasie kryzysu od karmy nerkowej.
Ja bym mu dała to co on lubi. Posyp to ipakitine i niech sobie je.

Całuje cie mocno.

Ps paczka poszła potem napisze jak podac lek. Jak jutro przyjedzie to daj mi znac na priwa i ja napisze w jakiej dawce podawac. To dobry lek. I nie trzeba duzo zachodu zeby go podac. Bo to podaje sie do jedzenia:)

Całuje mocno.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro paź 29, 2008 22:41

aga9955 pisze:Iwa daj mu rybe.....albo surowe mieso jak chce...Łatek musi jesc to jest najwazniejsze. U nas sie o tym nie mowi ale np w watku dla nerkowcow wypowiada sie Alka ktora mieszka chyba w Usa albo kanadzie i u nich kota z PNN leczy sie zupełnie inaczej. Odchodzi sie w czasie kryzysu od karmy nerkowej.
Ja bym mu dała to co on lubi. Posyp to ipakitine i niech sobie je.

Całuje cie mocno.

Ps paczka poszła potem napisze jak podac lek. Jak jutro przyjedzie to daj mi znac na priwa i ja napisze w jakiej dawce podawac. To dobry lek. I nie trzeba duzo zachodu zeby go podac. Bo to podaje sie do jedzenia:)

Całuje mocno.

Dziekuje Ci Aguś mocno :1luvu:
Własnie tam tez czytałam że kot musi jeść nawet to co niby nie powinien
oby tylko jadł :roll:
No przecież nie pozwole mu umrzeć tylko dlatego że mu nie wolno
wiem ze mocznik podskoczy pewnie jak diabli :(
No ale Łatulek musi cosik zjeść
Zaczynam mieć stracha
Tak kocham tego Gadułę :roll:

Kociama

Post » Czw paź 30, 2008 8:05

Obrazek
Kciuki za Łatusia cały czas!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw paź 30, 2008 8:33

KOciamko, Aga ma racj, posyp kurczaka ipakitiną i daj Łatusiowi. Ja tak daje mojemu Kubie (zresztą za wiedzą i zgodą moich wetów), bo on też już czasem sie buntuje i nie chce karmy nerkowej. Pewnie sie chłopakowi nudzi, tak cały czas to samo.
Mocne kciuki za wszystko, buziaki :)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw paź 30, 2008 8:34

Dzieńdoberek footerka....Obrazek

Na śniadanie usmażyłam sobie na miękko jajeczka,
ale dobre były.... 8O
Jakieś takie pachnące.. 8O
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw paź 30, 2008 8:36

Witam Kociamo! :D

Ja bardzo proszę żebyście z Łatkiem dużo jedli. :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw paź 30, 2008 8:38

skaskaNH pisze:KOciamko, Aga ma racj, posyp kurczaka ipakitiną i daj Łatusiowi. Ja tak daje mojemu Kubie (zresztą za wiedzą i zgodą moich wetów), bo on też już czasem sie buntuje i nie chce karmy nerkowej. Pewnie sie chłopakowi nudzi, tak cały czas to samo.
Mocne kciuki za wszystko, buziaki :)

Tak zrobię Kochana bo mi sie serce karaje jak on tak patrzy prosząco
dzisiaj pochrupał troszeczkę chrupek
On już sie boi tych kroplówek :(
tylko kłucie i kłucie,nie dziwię mu się no ale tak trzeba przecież
dam mu te witaminy co mi weci zamówili
tam pisze że też poprawiaja apetyt
Ostatnio edytowano Wto lis 25, 2008 22:59 przez Kociama, łącznie edytowano 1 raz

Kociama

[poprzednia][następna]