Uściski dla Madzi, Iwa- jedz proszę, cobyś kolejne 20 lat cieszyła się Madzią, Tżtem i kociastymi, a my Tobą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:annette88 pisze:jak o jedzeniu to o jedzeniu - ja mam zapiekanke makaronową z mielonym, sosem pomidorowym i zapiekanym serem
A wiecie, zauważyłam, ze to jest dobra metoda na Kociamę. Jak chcę żeby coś zjadła, zaczynam jej opowiadać ze szczegółami o tym co teraz jem i jakie to jest pyszne, aż za chwilę Kociamka sama leci do kuchni
annette88 pisze:Lemoniada pisze:annette88 pisze:jak o jedzeniu to o jedzeniu - ja mam zapiekanke makaronową z mielonym, sosem pomidorowym i zapiekanym serem
A wiecie, zauważyłam, ze to jest dobra metoda na Kociamę. Jak chcę żeby coś zjadła, zaczynam jej opowiadać ze szczegółami o tym co teraz jem i jakie to jest pyszne, aż za chwilę Kociamka sama leci do kuchni
zrobimy sobie z wątku kociamy mini wątek kulinarny
Lemoniada pisze:annette88 pisze:Lemoniada pisze:annette88 pisze:jak o jedzeniu to o jedzeniu - ja mam zapiekanke makaronową z mielonym, sosem pomidorowym i zapiekanym serem
Dobry pomysł! Wrzucajmy przepisy na potrawy, które są pyszne i sycące, a jednocześnie łatwe do przygotowania i nie obciążą zbytnio Kociamowego wątłego budżetu. Zresztą pewnie nie tylko Kociamka na tym skorzysta
annette88 pisze:Lemoniada pisze:annette88 pisze:Lemoniada pisze:annette88 pisze:jak o jedzeniu to o jedzeniu - ja mam zapiekanke makaronową z mielonym, sosem pomidorowym i zapiekanym serem
Dobry pomysł! Wrzucajmy przepisy na potrawy, które są pyszne i sycące, a jednocześnie łatwe do przygotowania i nie obciążą zbytnio Kociamowego wątłego budżetu. Zresztą pewnie nie tylko Kociamka na tym skorzysta
i przytyje następne 8 kg
aga9955 pisze:Iwa daj mu rybe.....albo surowe mieso jak chce...Łatek musi jesc to jest najwazniejsze. U nas sie o tym nie mowi ale np w watku dla nerkowcow wypowiada sie Alka ktora mieszka chyba w Usa albo kanadzie i u nich kota z PNN leczy sie zupełnie inaczej. Odchodzi sie w czasie kryzysu od karmy nerkowej.
Ja bym mu dała to co on lubi. Posyp to ipakitine i niech sobie je.
Całuje cie mocno.
Ps paczka poszła potem napisze jak podac lek. Jak jutro przyjedzie to daj mi znac na priwa i ja napisze w jakiej dawce podawac. To dobry lek. I nie trzeba duzo zachodu zeby go podac. Bo to podaje sie do jedzenia:)
Całuje mocno.
skaskaNH pisze:KOciamko, Aga ma racj, posyp kurczaka ipakitiną i daj Łatusiowi. Ja tak daje mojemu Kubie (zresztą za wiedzą i zgodą moich wetów), bo on też już czasem sie buntuje i nie chce karmy nerkowej. Pewnie sie chłopakowi nudzi, tak cały czas to samo.
Mocne kciuki za wszystko, buziaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Tundra i 96 gości