DASZKA- było:jutro zdejmujemy gips! jest: Daszka zdjęła sama

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 29, 2008 9:18

Dasza, Daszeńka...

Umarłaby straszną śmiercią,
ale Cioteczka Milenap bohatersko ją uratowała...

milenap pisze:
a oto bohaterka: :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro paź 29, 2008 10:10

Jak tam kicia???
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro paź 29, 2008 11:18

amyszka pisze:
Kaprys2004 pisze:
amyszka pisze:
Amyszko, Milenka mam nadzieję nie pogniewa się na moją prośbę na jej wątku, bo też ogromnie Ani Rylskiej los leży jej na sercu..

Czy mogłabyś spojrzeć na Anine wątki i coś pomyśleć? Bardzo proszę i ogromnie z góry dziękuję..

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3644949#3644949
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3643544#3643544

Obiecuję że zajrzę jutro i spróbuję coś zrobić :wink: :ok: Na KŁjest wątek banerkowy można składać zamówienia ,albo na PW -to szybciej znajdę :wink:

Ogromnie dziękuję..

Namawiałam Anię na zrobienie osobnych ogłoszeń/wątków każdemu z miziaków, ale jest już tak zrezygnowana, że nie chce nic zrobić..
:strach: Osobne ogłoszenia byłyby bardziej czytelne, w oczy bombardowałyby piękne kociaki i informacje o nich, więc szansa na adopcję byłaby większa..
Ja zbieram pieniążki dla niej na Allegro, ogłoszenia szybko się kończą, efektów spodziewanych nie ma.. Małe podobno są też tam ogłoszone, ale może trzeba jeszcze w 10 źródłach, o których nie wiem..
Dziewczyny, pomóźcie...

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro paź 29, 2008 11:23

Kaprys2004 pisze:Namawiałam Anię na zrobienie osobnych ogłoszeń/wątków każdemu z miziaków, ale jest już tak zrezygnowana, że nie chce nic zrobić..
:strach: Osobne ogłoszenia byłyby bardziej czytelne, w oczy bombardowałyby piękne kociaki i informacje o nich, więc szansa na adopcję byłaby większa..
Ja zbieram pieniążki dla niej na Allegro, ogłoszenia szybko się kończą, efektów spodziewanych nie ma.. Małe podobno są też tam ogłoszone, ale może trzeba jeszcze w 10 źródłach, o których nie wiem..
Dziewczyny, pomóźcie...

Kaprys2004
tu masz link.
Może Ci się coś przyda....
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=76 ... &start=150

kristinbb

Post » Śro paź 29, 2008 12:07

kristinbb pisze:
Kaprys2004 pisze:Namawiałam Anię na zrobienie osobnych ogłoszeń/wątków każdemu z miziaków, ale jest już tak zrezygnowana, że nie chce nic zrobić..
Dziewczyny, pomóźcie...

Kaprys2004
tu masz link.
Może Ci się coś przyda....
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=76 ... &start=150

WIEEELKIE DZIĘKI.
Na pewno.. :D

Kaprys2004

Post » Śro paź 29, 2008 12:41

Kaprys super , że chcesz pomóc Annie.

Podłamała sie dziewczyna. :?
Dzisiejszy świat jest taki nieczuły. Sama doświadczyłam na sobie, jak ludzie odnosza się do kotów :?
Mam jeszcze 3 siostry. Sama mam 3 koty, proponowałam im wziąść choc po jednym, takie bidy, dowiozłabym . Ale nie chcą, a nie wspomne jak się wyśmiewają ze nie. :x
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Śro paź 29, 2008 13:06

borosia pisze:Kaprys super , że chcesz pomóc Annie.

Podłamała sie dziewczyna. :?
Dzisiejszy świat jest taki nieczuły. Sama doświadczyłam na sobie, jak ludzie odnosza się do kotów :?
Mam jeszcze 3 siostry. Sama mam 3 koty, proponowałam im wziąść choc po jednym, takie bidy, dowiozłabym . Ale nie chcą, a nie wspomne jak się wyśmiewają ze nie. :x

Borosia, bardzo dziękuję że wskoczyłaś na aniny wątek.. Koniecznie trzeba go podciągać. Ania rzeczywiście psychicznie podupadła i trzeba jej pomóc.

A co do tego co piszesz, to rozumiem niestety..
Moja Mama ma pustą chatę, przez lata nie chciała żadnego stworzaka, bo "nie ma jej w domu" (mnie więcej nie ma, a to nie problem), a teraz będzie jeszcze gorzej z wciśnięciem jej kogokolwiek, bo wychodzi za mąż za faceta kompletnie przeciwnego zwierzakom.. Ech..
Niby najbliższa osoba, a nie da się nic zrobić..

Kaprys2004

Post » Śro paź 29, 2008 13:11

Dasza raz jeszcze...

milenap pisze:.

a oto bohaterka: :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kristinbb

Post » Śro paź 29, 2008 13:23

Wracamy do tematu Daszeńki.

Milenko, co nowego dzisiaj? Jak malutka?

Kaprys2004

Post » Śro paź 29, 2008 13:30

Milena ma chyba dziś urlop, a więc wieści będą dopiero jutro. Ciekawe, co z małą...
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro paź 29, 2008 16:29

Wieści są już dzisiaj :) -tak jak obiecałam na bieżąco przekazuję cioteczkom wieści o Daszce-koteczka jeszcze przez tydzień będzie na antybiotyku-potem do kontroli,jeśli dobrze pójdzie-za 2 tygodnie kocia będzie miała zdjęty opatrunek usztywniający.Wtedy też będzie rtg brzuszka po lekkim ogłupiaczu-bo inaczej kicia szaleje i jeśli będzie w ciąży-od razu sterylka.Dziewczyny wspomóżmy Milenę!

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 29, 2008 20:05

Zapraszam na bazarek dla koteczki
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3651003#3651003

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83374
Trzymam kciuki za kotkę. Czasem mam wrażenie że ludzie są ślepi i głusi. :(

Ahaś, czy mogłabym prosić również o banerek dla mojej Lusi? Ona jest zupełnie bez szans na domek, a ja niedługo się załamię, mam 4 nieadopcyjne koty :(
AnielkaG

Post » Czw paź 30, 2008 7:41

Podrzucę z rana -hop Daszeńko na górę!

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw paź 30, 2008 7:54

Zaglądamy i czytamy nowe wieści... :D

kristinbb

Post » Czw paź 30, 2008 9:50

Jestem już...

i jeszcze miałam niezły poranek, dałam kotom śniadanie, poszłam do Daszeńki do łazienki, słysze odgłosy jakiegos spięcia w pokoju...wracam, a Zula siedzi koło miski, w misce pelno krwi...oczko całe zakrwawione :strach:

prawie zawału dostałam! od razu do weta, okazało sie, ze na szczęście zdążyła zmknać oczko, powieka tylko przecięta, ale dosłownie pół mm nad oczkiem!

a na Glusia nakrzyczałam :oops: wiem, ze to źle, ale tak sie przestraszyłam :oops:

i dopiero przed chwilą do pracy trafiłam i zapomniałam pen driva z nowymi zdjeciami Daszeńki, jutro obiecuje wstawić!

tak, jak pisała Kasia, mała jescze tydzień będzie na antybiotyku, ze 2-3 dni na tolfedynie, ale to ze względu na płuca. Mam jej jeszcze dawać flegamine na kaszel. Wet mówił, że to moze być tez jakaś robaczyca płuc, jutro zaczniemy odrobaczanie.

Okazało sie, ze kicia nie ma gipsu :oops: tylko jakaś siatke specjalną, która jest lzejsza i w razie podgryzania nie jest trujaca.

Za tydzień do kontroli, za 2 tyg. rtg i moze zdjęcie opatrunku. No i ewentualnie sterylka. Za 2 tyg chciałabym też jej zrobić testy na wirusówki.

Kaprys2004 wiem, ze Ani jest cięzko...na razie moge tylko podrzucać jej wątek :( zanim koty doprowadziły mnie do zupełnego bankructwa, to mogłam jakos pomóc...ehh czemu tyle rzeczy musi sie o kase rozbijać :(
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

[poprzednia][następna]