majkowiec pisze:Adria...dałabyś jakieś aktualne zdjęcia swoich < maluchów>....

Dalabym gdybym miala

Niesety większość zdjęć nadaje sie do ukladania puzzli, bo albo widac tylko ogonek, albo końcówka uszka

Takie mi się tymczasy nie współpracujące trafiły
Aspazja kotka trzpiotka

Ma swoje zdanie i sposoby, aby je skutecznie egzekwować. Chociaż lepiej by tu brzmiało wymuszać

Jak nie da się ukraść, to da się panicie wybuziać i pańcia-mięczak da wszystko, bo przecież to taki milutki kociak
Wymarzony dom dla niej z innym kotem, bo jako jedynaczka może zamienić się z nudów w szkodnika niszczyciela. Bardzo skoczna i pomysłowa

Właściciel nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez tego kota
Angelo spokojny, łagodny, troche nieśmiały. Nabiera pewności w towarzystwie innych kotów. Ma krótszy ogonek od innych kotów, le za to grubszy
Paulo ...hmm, nie mam co o nim napisac..to poprostu czarnuch

Uwielbia zabawy z innymi kotami. Psoci wtedy na calego. Nieśmiały w stosunku do człowieka.
Dziwnym trafem skumplował się z Folkiem.
Folk zrobił się odważniejszy. Chętnie przychodzi na głaski. Uwielbia inne koty. Wiecznie chodzi przyklejony do jakiegoś footra
Negrii do czlowieka przychodzi głownie wtedy kiedy w ręce jest jakiś smaczny kąsek. Najlepiej wtedy nie zwlekać, tylko czym prędzej poczęstować panienke, bo inaczej sama sobie upoluje

Ostatnimi czasy robi jednak postępy. Daje się głaskac i nawet mruczy.
Jazz to wielki kawał kota. Wspaniały charakter. Dogaduje się absolutnie z wszystkimi. U mnie pelni role kociego terapeuty. Również dla ludzi wspaniły koci przyjaciel.
Texas i kropka wyszły już z ukrycia, ale kontaktu ze mną nie szukają. Chociaż Texas ostatnio się postarał i ugryzl mnie w palec. Mieliśmy różne zdania na temat poruszania się po domu. On stwierdził, że skoro psy chodzą po schodach, to on bedzie po poręczy. Musze pisać kto wygrał?