Kotuś na szczęście jest bardzo proludzki, straszny miziak, wogle bardzo niekłopotliwy koteczek. Wczoraj wieczorem spuściłam go na chwilę z oczu i szukałam go później z obłedem w oczach, a on wpakował się pod kołdrę do mojego TŻ i smacznie zasnął.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pixie65 pisze:oleska222 pisze:magdaradek pisze:hehehe.....Wacuś, Jacuś - co za różnica
No bo Wacuś to jakoś tak... WACŁAW hehe Kto by sie chciał nazywać Wacław...?![]()
Ja bym nie chciała...
Oleska...Mam wrażenie, że sobie grabisz....
Poważnie sobie grabisz u Ciotki Andy...![]()
Anda pisze:pixie65 pisze:oleska222 pisze:magdaradek pisze:hehehe.....Wacuś, Jacuś - co za różnica
No bo Wacuś to jakoś tak... WACŁAW hehe Kto by sie chciał nazywać Wacław...?![]()
Ja bym nie chciała...
Oleska...Mam wrażenie, że sobie grabisz....
Poważnie sobie grabisz u Ciotki Andy...![]()
Oleskauspokój się
![]()
Moje koty czasami czytają ten wątek.
Anda pisze:Ja na przykład nie chciałabym się nazywać Mamrot, Mariolka, Chester, Chicco, Sabinka, Jarzyna, Kashmir, koko i jeszcze kilka bym wymieniła.
Ale
co przyszło Ci Olesko do głowy, zeby tak paskudnie urazić i mię i mojego seniora![]()
Tiger_ pisze:Anda pisze:Ja na przykład nie chciałabym się nazywać Mamrot, Mariolka, Chester, Chicco, Sabinka, Jarzyna, Kashmir, koko i jeszcze kilka bym wymieniła.
Ale
co przyszło Ci Olesko do głowy, zeby tak paskudnie urazić i mię i mojego seniora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kashmir to imię mojego nowego .....
Czuję się bardzo urażona , bardzo .....
Idę sobie do ..Kashmira .......![]()
Bo siedzi w klatce ...
Anda pisze:Tiger_ pisze:Anda pisze:Ja na przykład nie chciałabym się nazywać Mamrot, Mariolka, Chester, Chicco, Sabinka, Jarzyna, Kashmir, koko i jeszcze kilka bym wymieniła.
Ale
![]()
![]()
![]()
![]()
Kashmir to imię mojego nowego .....
Czuję się bardzo urażona , bardzo .....
Idę sobie do ..Kashmira .......![]()
Bo siedzi w klatce ...
![]()
no to się narobiło
![]()
Tiger ja wybaczę Olesce, a Ty mię wybacz.
A tego, ......można pisać Kaszmir ???
oleska222 pisze:Aleee narobiłam... Nie ma to jak poranna rozróba![]()
![]()
![]()
Kisiel...? Foto sesyja...? A wiecie jaką wtedy wątek LT miałby popularność???
pixie65 pisze:Uaaaaaaaaa....
Wygląda na to, że pogoda coś Ciotkom mniesza w nastrojach![]()
A może to...hormony![]()
![]()
Krótko więc: mam gotować ten kisiel![]()
Zrobimy foto sesyję i będziemy mieć super materiał na stronce LT
Edit: ciotka Tigerowa nie będzie taka i da jakąś fotkę tego...ehem...Kashmira....plis
Anda pisze:Bedzie dobrze, obaczysz - Homerek vel homarek szybciutko dojdzie do siebie pod Twoim dachem.
Ja trzymam![]()
A czy ta klatka to jest niezbędna i jak długo on ma tam być. ???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości