Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puss pisze:powiem szczerze, że liczę na to, że to jednak będzie fajny rozsądny facet. zresztą, wczoraj wieczorem napisał, że chciałby zabrać kota jak najszybciej ale ma tylko szelki, więc załatwia od znajomych transporter, bo jego pojechał do Jeleniej Góry z innym kotem. chyba jest w porządku. mam nadzieję...
puss pisze:wczoraj mieliśmy z Elmem i Pudrem wizytę u wetki, która sama jest mocno przeziębiona, dostaliśmy Imaverol i fungidermin i leczymy grzyba. poza tym podaję przeciwwirusowy i zakraplam oczy i noski (Pudra, Hermesa i Noska).
niestety wczoraj Matylda dostała biegunki, leciała z niej dosłownie brązowa woda, a jako że Matylda nie ma czucia w zwieraczach, więc kupa była wszędzie: cała podłoga, pralka, kocie kocyki, parapet, szafka, aneks do umowy z telefonią komórkową, moje spodnie. podałam jej dwa razy Nifuroksazyd, ale to nic nie dałodzisiaj rano już chyba lepiej, ale wyobraźcie sobie jakie to musiało dla niej być traumatyczne (a do tego ja biegałam za nią z papierem toaletowym próbując wytrzeć jej dupkę i zafajdane nóżki), i jakie to musiało być traumatyczne dla mnie - sprzątać rzadkie kocie g... przez parę godzin
puss pisze:robi się coraz bardziej czarny...
Z Matyldą coś chyba jest nie tak, bo już wcześniej zauważyłam, że krwawi z przewodu pokarmowego, ale odrobaczyłam ją i sądziłam, że to pomoże. niestety nie pomogło. najgorsze jest to, że jej nie można zbadać bez podania jej głupiego jasia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 21 gości