Moderator: Estraven
Wiem Agiss!Ja nikogo nie obarczam. To ja teraz mam wyrzyty sumienia.agiis-s pisze:bardzo mi przykro pani Izo że się nie udało. Proszę jednak nie krzyczeć na nas - ja swojego zdania na temat przynoszenia chorych kotów nie zmienię, a pani przecież nie musi się ze mną zgadzać.
Nie czuję się winna temu, ze kociak nie żyje i jeśli ktoś ośmieli się mieć pretensje do nifredil że poparła moje zdanie na forum to musi się liczyć z konsekwencjami.
Pomagamy tak jak możemy pełni podziwu dla tego co pani robi, jednak nie jesteśmy wszechmogący - chory, słaby kociak miał prawo nie przeżyć, bo takie są prawa natury i proszę nie obarczać nas za ten stan. Może raczej tego, kto nie zadbał o wysterylizowanie kotki, czy kogoś kto wyrzucił koty z domu.
Tak dotarla!WIELKIE DZIEKI!Zaraz wyślę zdjecia.Facet mial awarie bo mial wypadek ale jakos do mnie dojechał.agiis-s pisze:mam pytanie czy dotarła karma z vivy?
wiora pisze:ojoj pani Izo Ogonek pewnie szczesliwy![]()
no i jak obiecalam tak zrobilam telepatycznie do Pysiolka no i prosze jaka zmiana.mam nadzieje ze tak juz zostanie.pani Izo jutro mama przeleje pieniazki za nasze kociaczki.bazarek narazie stanal w miejscu ale do 2 jeszcze troche takze mam nadzieje ze sie jeszcze ruszy a w przyszlym tygodniu tez cos wystawimy ,jesli Nifredil pomoze
![]()
nawet mam juz fajne fanty na oku
pozdrawiam wszystkich
wiora pisze: a w przyszlym tygodniu tez cos wystawimy ,jesli Nifredil pomoze![]()
nawet mam juz fajne fanty na oku
pozdrawiam wszystkich
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 182 gości