Jana pisze:....
Nie ma piątki, jest czwórka i czwórka z białaczką (dopisek Lv-K).
Według strony, która podałem - jest.
Żubr stawia się czasem, ale czemu Jana?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:....
dalia pisze:Mariusz73 pisze:[
Czy to byłp pierwsze szczepienie? Jeśli nie i poprzednie było w ciągu 2 lat wstecz - odpuść. Jeśli tak, zmień weta i jego pytaj. Nie szczep Fel-O-Vaxem, raczej Tricatem.
Który wet takie szczepionki zapodaje?
Pierwsze szczepienie było zrobione rok temu. Teraz byłem w Poznaniu na Mieszka I
PcimOlki pisze:Jana pisze:....
Jana pisze:catani pisze:Jana pisze:Nie ma piątki, jest czwórka i czwórka z białaczką (dopisek Lv-K).
jest 5 i ta jest z bialaczka, 4 jest bez.
wlasnie mam przed nosem leksykon lekow wetFel-O-Vax LvK IV Cat Vaccine Feline Leukemia-Rhinotracheitis-Calici-Panleukopenia-Chlamydia Psittaci Cat Vaccine Killed Virus and Chlamydia For the vaccination of healthy cats 8 to 10 weeks of age or older as an aid in the prevention of diseases caused by feline leukemia, rhinotracheitis, calici, panleukopenia viruses and feline Chlamydia psittaci
Kiedyś piątki nie było, tylko czwórka z białaczką, j.w.
Jana pisze:PcimOlki pisze:Jana pisze:....
Opóźnienie masz, kopiuję z poprzedniej stronyJana pisze:catani pisze:Jana pisze:Nie ma piątki, jest czwórka i czwórka z białaczką (dopisek Lv-K).
jest 5 i ta jest z bialaczka, 4 jest bez.
wlasnie mam przed nosem leksykon lekow wetFel-O-Vax LvK IV Cat Vaccine Feline Leukemia-Rhinotracheitis-Calici-Panleukopenia-Chlamydia Psittaci Cat Vaccine Killed Virus and Chlamydia For the vaccination of healthy cats 8 to 10 weeks of age or older as an aid in the prevention of diseases caused by feline leukemia, rhinotracheitis, calici, panleukopenia viruses and feline Chlamydia psittaci
Kiedyś piątki nie było, tylko czwórka z białaczką, j.w.
PcimOlki pisze: Co było a nie jest...
Jana pisze:PcimOlki pisze: Co było a nie jest...
Jest Fel-O-Vax IV Lvk z białaczką. Taką, przeterminowaną szczepionką zaszczepiono kota autora wątku.
Tinka07 pisze:Tricat lub vorcat jest bez adjuwantów, i to jeszcze bardziej przekonuje do tej szczepionki, jeśli chodzi o bezpieczeństwo. Fel-O-Vax zawiera adiuwant do 1,0 ml.
Kazia pisze:Galla, a czy w przeterminowanej szczepionce nie wytwarzaja sie jakies toksyny? Szczegolnie przeterminiwanej o kilka miesiecy?
Kiedys mi sie obilo, ze wlasnie z tego powodu nie mozna stosowac przeterminowanych lekow, nie ze nie zadzialaja, tylko ze mozna sie zatruc.
Kazia pisze:Galla, a czy w przeterminowanej szczepionce nie wytwarzaja sie jakies toksyny? Szczegolnie przeterminiwanej o kilka miesiecy?
Kazia pisze:Kiedys mi sie obilo, ze wlasnie z tego powodu nie mozna stosowac przeterminowanych lekow, nie ze nie zadzialaja, tylko ze mozna sie zatruc.
PcimOlki pisze:Kazia pisze:Galla, a czy w przeterminowanej szczepionce nie wytwarzaja sie jakies toksyny? Szczegolnie przeterminiwanej o kilka miesiecy?
Dziwne, że pytasz. Należy założyć, że tak.Kazia pisze:Kiedys mi sie obilo, ze wlasnie z tego powodu nie mozna stosowac przeterminowanych lekow, nie ze nie zadzialaja, tylko ze mozna sie zatruc.
Jeżeli, nie zadziałają, a mogą niezadziałać, jaki widzisz cel ich stosowania?
Dla mnie zasada jest prosta.
Przeterminowane: w kubeł.
Niewłaściwie przechowywane: w kubeł.
Mam nawet 2szt. F-o-V III, ale w międzyczasie lodówka mi padła.
Kazia pisze:PcimOlki pisze:Kazia pisze:Galla, a czy w przeterminowanej szczepionce nie wytwarzaja sie jakies toksyny? Szczegolnie przeterminiwanej o kilka miesiecy?
Dziwne, że pytasz. Należy założyć, że tak.Kazia pisze:Kiedys mi sie obilo, ze wlasnie z tego powodu nie mozna stosowac przeterminowanych lekow, nie ze nie zadzialaja, tylko ze mozna sie zatruc.
Jeżeli, nie zadziałają, a mogą niezadziałać, jaki widzisz cel ich stosowania?
Dla mnie zasada jest prosta.
Przeterminowane: w kubeł.
Niewłaściwie przechowywane: w kubeł.
Mam nawet 2szt. F-o-V III, ale w międzyczasie lodówka mi padła.
Pytam, zeby sie dowiedziec
Nie widze celu stosowania przeterminowanych lekow.
Pytam teoretycznie.
Mariusz73 pisze:Tak, mial wykonany test na białaczkę. Był ujemny. Zdecydowałem się na ten rodzaj szczepienia, gdyż jednego straciłem - własnie przez białaczkę. Czytałem różne opinie na temat skuteczności szczepienia przeciw tej chorobie, jednak chciałem spać spokojnie i wiedzieć, że maksymalnie go zabezpeczyłem.
mariusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kocidzwoneczek, sylwiakociamama i 152 gości