milenap pisze:A jakie cioteczki proponują imie dla koteczki?
Tylko nie "Dachówka"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:A jakie cioteczki proponują imie dla koteczki?
ewaw pisze:milenap pisze:A jakie cioteczki proponują imie dla koteczki?
Tylko nie "Dachówka"
moni_f pisze:ewaw pisze:milenap pisze:A jakie cioteczki proponują imie dla koteczki?
Tylko nie "Dachówka"
własnie tak miałam zaproponowac
![]()
![]()
milenap pisze:kristinbb będą oczywiście, mam nadzieje, ze juz jutro!
wczoraj to był ekspres, od złapania kota do mojego powrotu do domu minęła moze godzina, maksymalnie 1,5...nie było czasu i głowy do fotek![]()
teraz tez tak mysle, czy ja dobrze pamiętam jak ona wygląda...i nie jestem pewna
kristinbb pisze:moni_f pisze:ewaw pisze:milenap pisze:A jakie cioteczki proponują imie dla koteczki?
Tylko nie "Dachówka"
![]()
![]()
Nieeee...![]()
kristinbb pisze:milenap pisze:kristinbb będą oczywiście, mam nadzieje, ze juz jutro!
wczoraj to był ekspres, od złapania kota do mojego powrotu do domu minęła moze godzina, maksymalnie 1,5...nie było czasu i głowy do fotek![]()
teraz tez tak mysle, czy ja dobrze pamiętam jak ona wygląda...i nie jestem pewna
Z pośpiechu zapomniałaś jak wygląda???![]()
![]()
milenap pisze:kristinbb pisze:moni_f pisze:ewaw pisze:milenap pisze:A jakie cioteczki proponują imie dla koteczki?
Tylko nie "Dachówka"
![]()
![]()
Nieeee...![]()
a ja w pracy sprzedaje m.in. blachoDACHÓWKI![]()
![]()
milenap pisze:kristinbb pisze:moni_f pisze:ewaw pisze:milenap pisze:A jakie cioteczki proponują imie dla koteczki?
Tylko nie "Dachówka"
![]()
![]()
Nieeee...![]()
a ja w pracy sprzedaje m.in. blachoDACHÓWKI![]()
![]()
milenap pisze:kristinbb pisze:milenap pisze:kristinbb będą oczywiście, mam nadzieje, ze juz jutro!
Z pośpiechu zapomniałaś jak wygląda???![]()
![]()
nie zdążyłam sie przyjrzeć![]()
![]()
mumka27 pisze:kicia na prawdę miała wilekie szczęście.a ta baba dostanie od losu za swoje....
moni_f pisze:a czego w temacie napisałaś "nikt jej nie widział". Widzieli i słyszeli, tylko nikt jej nie pomógł cholera
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 90 gości