Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamucik1 pisze:Serce mi się kroi na myśl, że miałabym ją odwieźć.
Ale ... sterylizacje współfinansuje Fundacja Pro Animals, a oni widzą to inaczej:
"koty to stworzenia dziko zyjace i jesli maja sie gdzie schowac a ma je kto dokarmiac moga zyc na wolnosci byle tylko byly po zabiegach"
Trudno robić coś wbrew wszystkim
Iskierka jest cudna, ale ma ok. 7-8 lat. Niełatwo będzie o domek dla niej, prawda?
Chiara pisze:mamucik1 pisze:Serce mi się kroi na myśl, że miałabym ją odwieźć.
Ale ... sterylizacje współfinansuje Fundacja Pro Animals, a oni widzą to inaczej:
"koty to stworzenia dziko zyjace i jesli maja sie gdzie schowac a ma je kto dokarmiac moga zyc na wolnosci byle tylko byly po zabiegach"
Iskierka jest cudna, ale ma ok. 7-8 lat. Niełatwo będzie o domek dla niej, prawda?
Kicia ma śliczne umaszczenie, więc raczej ma szanse na domek. Ludzie adoptują starsze koty tylko niestety trzeba trochę czasu i reklamy. Dzikie, wolnożyjące koty powinny zostać po sterylizacji tam gdzie mieszkały. Kicia wyrzucona lub oswojona będzie szczęśliwsza w swoim domu. Jeśli masz możliwość przetrzymać ją do czasu znaleznienia domu to tak będzie dla niej najlepiej.
I gratuluję akcji. Trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że uda Ci się wysterylizować rodzinkę![]()
![]()
mamucik1 pisze:Serce mi się kroi na myśl, że miałabym ją odwieźć.
Cichy Kąt pisze:Biżu się bardzo przydaZa niedługo rusza bazarek, tylko Macho to wszystko obfoci, bo sporo tego
![]()
Cichy Kąt pisze:Wielkie dzięki za bazarki i mamy nadzieję, że przestojów tak jak i do tej pory w ciachach nie będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 729 gości