anita5 pisze:Jeszcze na dobranoc donieść chciałam, że jak teraz byłam u malców, to Dorotka siedziała przy wyjściu z klatki - czyzby się wybierała 'na wolność'?
no, ciekawość świata spać jej nie daje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Jeszcze na dobranoc donieść chciałam, że jak teraz byłam u malców, to Dorotka siedziała przy wyjściu z klatki - czyzby się wybierała 'na wolność'?
berni pisze:Czarne koty są magiczne![]()
(...)
Moja Brydzia tymczasowa też była z cieszynskiego schorniska i potwierdzić tylko mogę ze te koty maja cudne charaktery. Bo skoro już 3 koty stamtad na 3 są cudowne to znaczy ze 100% kotów tam jest cudownych
Liwia_ pisze:Czy tylko Henio ciamka?
Liwia_ pisze:berni pisze:Czarne koty są magiczne![]()
(...)
Moja Brydzia tymczasowa też była z cieszynskiego schorniska i potwierdzić tylko mogę ze te koty maja cudne charaktery. Bo skoro już 3 koty stamtad na 3 są cudowne to znaczy ze 100% kotów tam jest cudownych
Naprawde sa cudowne - wszystkie, traktowalabym to jako banal, ale sama widzialam, tak bardzo bym chciala jeszcze jakies stamtad wyciagnac
Kociama pisze:Anitko a mi tak smutno bo domek dla cieszyńskiego Rudzielca przepadł
Kobieta marzyła i rudym a ktoś do stajni podrzucił jej 4 kotki
postanowiła je zostawić bo cóż innego mogła zrobić
amyszka pisze:No i jesteśmy baaardzo ciekawi co to takiego ślicznego dostaliście ?
mahob pisze:Heniu - wracaj szybko do sił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości