Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marcjannakape pisze:Czyli Ślepaczek ['] był jakby czyjś?
Bo do tej pory kot oddawany do schroniska był po prostu kotem schroniska i to ewentualnie jego pracownicy decydowali o uspieniu zwierzaka, a nie ktos z zewnatrz.
Kicia_ pisze:marcjannakape pisze:Czyli Ślepaczek ['] był jakby czyjś?
Bo do tej pory kot oddawany do schroniska był po prostu kotem schroniska i to ewentualnie jego pracownicy decydowali o uspieniu zwierzaka, a nie ktos z zewnatrz.
Ślepaczek był bezdomniaczkiem, którego jakaś pani znalazła na ulicy i przyniosła do schroniska. Obiecała znaleźć mu domek, ale w tydzień to raczej trudne dla niewidomego kota. Nie udało się, więc przekonano ją, że operacja nie ma sensu i lepiej go uśpić.
Satoru pisze:Kicia_ pisze:marcjannakape pisze:Czyli Ślepaczek ['] był jakby czyjś?
Ślepaczek był bezdomniaczkiem, którego jakaś pani znalazła na ulicy i przyniosła do schroniska. Obiecała znaleźć mu domek, ale w tydzień to raczej trudne dla niewidomego kota. Nie udało się, więc przekonano ją, że operacja nie ma sensu i lepiej go uśpić.
jestem w szoku..?
Never pisze:Ja nie jestem w szoku, ja jestem wk.....
Satoru - usypia się. I niestety nagminnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 54 gości