Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paulaaa pisze:Właśnie doszło 11 próbek z RC i dużo książeczek
Mereth pisze:Paulaaa pisze:Właśnie doszło 11 próbek z RC i dużo książeczek
O to ładnie Cię zapróbkowali![]()
Ja dostałam 3 paczki, każda po 3 próbki - wypełniałam ankiety na każdego kota
Tyzma pisze:Dostałam próbki z RC za ankietę - w sumie 12 sztuk.
Wydaje mi się, że chyba producenci nie wysyłają jednej osobie kilka razy próbek karmy - w końcu próbki to próbki a nie stałe żywienie. Jest możliwość przetestowania tego co jedzą kociaki i co im smakuje. Ja ucieszyłam się również z poradników. I nei wiem dlaczego ale 3 miesięczny kot nei chce jeść karmy dla maluchów chyba, że poleję ją łyżeczką oliwy z oliwek. Tylko karmę dla kastratów by jadł i podjada Dusi
Paulaaa pisze:dziewczyny a może by tak dołączyć albo zrobić ogólny wątek innych próbek przecież nie tylko karmy wysyłają ale np. kremy tez?
Z Hillsa przyszły dwa dni po zamówieniu, kurierem. W paczce dwie ulotki i pięć próbek: zwykła, kurczakowa karma dla dorosłych kotów, dwie paczki karmy light i dwie przeciwdziałające tworzeniu kamienia nazębnego. Na paczkę z Royala trzeba dłużej czekać, bo wysyłają pocztą. Ale za to dostałem podwójny zestaw - jedna paczka za wypełnienie ankiety (ulotki, list z podziękowaniem, dwie paczki Sterilised 37 i jedna Pure Feline Slimness) i druga paczka zgodnie z tym o co napisałem w mailu z zamówieniem (znowu ulotki a do tego dwie paczki Light 40 i jedna Young Male S/O).
dorota_d pisze:Paulaaa pisze:dziewczyny a może by tak dołączyć albo zrobić ogólny wątek innych próbek przecież nie tylko karmy wysyłają ale np. kremy tez?
Znaczy... kremy dla kotów, tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 137 gości