Przygody Kociej Bandy Drombo vol. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 21, 2008 12:42

Ale ona mają fajnie! Chcę być w następnym wcieleniu kotem uratowanym przez kochających ludzi - one mają życie: zero zmartwień, wieczna zabawa, no i spanie do oporu 8)

olesia.b

Od: Nie sty 07, 2007 2:14

Post » Wto paź 21, 2008 12:45

olesia.b pisze:Ale ona mają fajnie! Chcę być w następnym wcieleniu kotem uratowanym przez kochających ludzi - one mają życie: zero zmartwień, wieczna zabawa, no i spanie do oporu 8)

też tak sobie czasem myślę, zwłaszcza, jak wstaję wcześnie rano :twisted:

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Wto paź 21, 2008 13:05

vadee pisze:
olesia.b pisze:Ale ona mają fajnie! Chcę być w następnym wcieleniu kotem uratowanym przez kochających ludzi - one mają życie: zero zmartwień, wieczna zabawa, no i spanie do oporu 8)

...żeby dać im jeść :twisted:

olesia.b

Od: Nie sty 07, 2007 2:14

Post » Wto paź 21, 2008 13:10

olesia.b pisze:
vadee pisze:

...żeby dać im jeść :twisted:

a potem zasuwać do pracy lub/i szkoły ;)

vadee

Post » Wto paź 21, 2008 16:17

lubie ogladac wasze zdjecia :D co jeden kot to lepszy :D pchelka ma buzke aniolka :aniolek: :twisted: a czemu kret ma ten jezor na wierzchu?o co kaman? :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto paź 21, 2008 16:19

W tym kontenerku jest tak niebiesko bo tam leżą panienki, w ktorych płynie błękitna krew arystokratek.
Pchełka choć taka malutka to czuje sie chyba mamusią tych wszystkich kotów. Jest zaradna, dobrze zorganizowana, pracowita i wszystkiego dopilnuje. Aż strach pomyśleć jak to będzie gdy ona dorośnie. Zobaczycie, że ona wam będzie gotować obiady i robić pranie no i w końcu was zaadoptuje.

efreja

Od: Pt lip 06, 2007 14:57

Post » Wto paź 21, 2008 16:33

code red code red!!szukam qpy!!! znalazlam zabrudzenie na podlodze tak jakby, ktores wdepnelo i wytarlo o panele, ale urobku w kuwecie nie ma!! 8O za taczanem tez nie, a za szefe nie mam jak zajrzec, tam tylko koty sie mieszcza. zapachu nie czuje i juz sama nie wiem co mam myslec 8O
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto paź 21, 2008 16:41

agul-la pisze:lubie ogladac wasze zdjecia :D co jeden kot to lepszy :D pchelka ma buzke aniolka :aniolek: :twisted: a czemu kret ma ten jezor na wierzchu?o co kaman? :D

prrrawda? kochham tę słodką mordeńkę :1luvu:

A Kreciorek ma krzywe ząbki po prostu :oops: I nie wiem, czy w komplecie, bo jak był malutki przechodził bardzo silne zapalenie dziąseł :(

efreja pisze:W tym kontenerku jest tak niebiesko bo tam leżą panienki, w ktorych płynie błękitna krew arystokratek.
Pchełka choć taka malutka to czuje sie chyba mamusią tych wszystkich kotów. Jest zaradna, dobrze zorganizowana, pracowita i wszystkiego dopilnuje. Aż strach pomyśleć jak to będzie gdy ona dorośnie. Zobaczycie, że ona wam będzie gotować obiady i robić pranie no i w końcu was zaadoptuje.

:lol:
Powiem Ci, ze przy mnie Pchełka zachowuje się jak maluszek - wypina brzusia do całowania, piszczy, wołając mnie, zaczepia łapką, mruczy, mruczy, mruczy.... :D :D
Za to Rudzia mnie myje itp., więc Pchełka matkuje Rudzi, Rudzia mi, a ja Pchełce ;)

agul-la pisze:code red code red!!szukam qpy!!! znalazlam zabrudzenie na podlodze tak jakby, ktores wdepnelo i wytarlo o panele, ale urobku w kuwecie nie ma!! 8O za taczanem tez nie, a za szefe nie mam jak zajrzec, tam tylko koty sie mieszcza. zapachu nie czuje i juz sama nie wiem co mam myslec 8O

miałam Ci właśnie radzić, żebyś węszyła, ale skoro nie czuć, to może to jest ślad od jazdy na dupce po podłodze, koty tak czasem robią, jak mają zatwardzenie :wink:

vadee

Post » Wto paź 21, 2008 17:34

jak znajde latarke to poswiece pod szafa :twisted: a dzis w nocy lusia lezala obok mnie, przyssala mi sie do szyi i mnie udeptywala. tak sobie zasnelysmy :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto paź 21, 2008 17:44

alez elegancki ma sumiastego wasa :D i tam na szafie oprocz ahmeda mieszka jeszcze jakis rozowawy stwor zauwazylam :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto paź 21, 2008 17:54

agul-la pisze:alez elegancki ma sumiastego wasa :D i tam na szafie oprocz ahmeda mieszka jeszcze jakis rozowawy stwor zauwazylam :lol:

to moje dziecięce zapędy artystyczne :D

vadee

Post » Wto paź 21, 2008 18:06

a ja pisze 1 palcem, bo na kolanach spi rys, a na 2 reku kluska :) troche mi ciezko :D ale trzymam ja, bo widzalam jak deptala moj sweter i tulila sie do niego. rozczulajaca jest. twardziela zgrywa, a potem do swetra sie tuli :)
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto paź 21, 2008 18:12

agul-la pisze:a ja pisze 1 palcem, bo na kolanach spi rys, a na 2 reku kluska :) troche mi ciezko :D ale trzymam ja, bo widzalam jak deptala moj sweter i tulila sie do niego. rozczulajaca jest. twardziela zgrywa, a potem do swetra sie tuli :)

alez Cie musi kochać :1luvu:

vadee

Post » Wto paź 21, 2008 18:15

no chyba tak :D murzynek moj :1luvu: i caly czas sie wspina zeby pyszczek przy mojej twarzy miec. a rychu puscil baka :lol: ten chlopak nie ma czasu na sentymenty :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto paź 21, 2008 18:34

agul-la pisze:no chyba tak :D murzynek moj :1luvu: i caly czas sie wspina zeby pyszczek przy mojej twarzy miec. a rychu puscil baka :lol: ten chlopak nie ma czasu na sentymenty :lol:

to jak Rudzia i Pchełka :lol:

vadee

[poprzednia][następna]