Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olesia.b pisze:Ale ona mają fajnie! Chcę być w następnym wcieleniu kotem uratowanym przez kochających ludzi - one mają życie: zero zmartwień, wieczna zabawa, no i spanie do oporu
vadee pisze:olesia.b pisze:Ale ona mają fajnie! Chcę być w następnym wcieleniu kotem uratowanym przez kochających ludzi - one mają życie: zero zmartwień, wieczna zabawa, no i spanie do oporu
też tak sobie czasem myślę, zwłaszcza, jak wstaję wcześnie rano
olesia.b pisze:vadee pisze:olesia.b pisze:Ale ona mają fajnie! Chcę być w następnym wcieleniu kotem uratowanym przez kochających ludzi - one mają życie: zero zmartwień, wieczna zabawa, no i spanie do oporu
też tak sobie czasem myślę, zwłaszcza, jak wstaję wcześnie rano
...żeby dać im jeść
agul-la pisze:lubie ogladac wasze zdjeciaco jeden kot to lepszy
pchelka ma buzke aniolka
![]()
a czemu kret ma ten jezor na wierzchu?o co kaman?
efreja pisze:W tym kontenerku jest tak niebiesko bo tam leżą panienki, w ktorych płynie błękitna krew arystokratek.
Pchełka choć taka malutka to czuje sie chyba mamusią tych wszystkich kotów. Jest zaradna, dobrze zorganizowana, pracowita i wszystkiego dopilnuje. Aż strach pomyśleć jak to będzie gdy ona dorośnie. Zobaczycie, że ona wam będzie gotować obiady i robić pranie no i w końcu was zaadoptuje.
agul-la pisze:code red code red!!szukam qpy!!! znalazlam zabrudzenie na podlodze tak jakby, ktores wdepnelo i wytarlo o panele, ale urobku w kuwecie nie ma!!za taczanem tez nie, a za szefe nie mam jak zajrzec, tam tylko koty sie mieszcza. zapachu nie czuje i juz sama nie wiem co mam myslec
agul-la pisze:alez elegancki ma sumiastego wasai tam na szafie oprocz ahmeda mieszka jeszcze jakis rozowawy stwor zauwazylam
agul-la pisze:a ja pisze 1 palcem, bo na kolanach spi rys, a na 2 reku kluskatroche mi ciezko
ale trzymam ja, bo widzalam jak deptala moj sweter i tulila sie do niego. rozczulajaca jest. twardziela zgrywa, a potem do swetra sie tuli
agul-la pisze:no chyba takmurzynek moj
i caly czas sie wspina zeby pyszczek przy mojej twarzy miec. a rychu puscil baka
ten chlopak nie ma czasu na sentymenty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 115 gości