Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Koteka pisze:Witam
Niczego się nie wystraszyłam i nie zrezygnowałam z adopcji Hubalka. Nie miałam możliwości pokazać się na forum, ale odpowiedziałam szczerze na pytania Boo77 i czekałam na Jej decyzję. Decyzja odmowna, nie spełniam warunków....głównie mieszkaniowych. Nie mam możliwości odseparowania Hubalka od mojej kotki , tak by mógł w spokoju zaaklimatyzować się w nowym miejscu.Ten kotek już tyle przeszedł, perspektywa powrotu do schroniska gdyby coś poszło nie tak jest obciążona zbyt dużym ryzykiem. Żałuję i strasznie mi przykro z tego powodu. Proszę nie oceniać mnie pochopnie, nie jestem jakimś oszołomem, naprawdę chciałam pomóc.
Pozdrawiam wszystkich
A
aniaposz pisze:Koteko, co jak co, ale jestem bardzo ostrożna w ocenianiu ludzi, zwłaszcza przez sieć, na podstawie szczątkowych informacji i moich własnych projekcji.Co do meritum - jestem pewna, że Boo77 też nie wydałaby mi Hubalka, bo również nie mam absolutnie przestrzeni na to, by zapewnić mu odpowiednie warunki adaptacji. Ledwie dwa małe pokoje, otwarta kuchnia, mikroskopijna łazienka. Plus dwa ciekawskie koty.
A tak poza tym uważam się za super domek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 310 gości