Moderator: Estraven
Nifredil czy jakies Kotki juz zostaly przekazane Agiss?Czy cos Ci jeszcze potrzeba?Co proponujesz jeszcze oddać?nifredil pisze:Na pewno będzie dobrza dać do VIVy kociaki, one sa tam adoptowane bardzo szybkoA jeżeli się znajdzie osoba chętna do zaadoptowania kociaka tutaj, to kociaczków nie zabraknie
p. Iza na pewno kogoś puchatego znajdzie
Nie Wiora! To już było pożniej. On jedzonko dostał jako pierwszy. Gdyby On lecial do jedzonka to bym to zrozumiała ale On mnie zobaczył i chcial do mnie. Zawsze daje Mu pierwszemu bo jest akurat pierwszy na mojej trasie. On nie lubi wogole ryby. Je tylko puszki. Zawsze mu zostawiam 2\3 puszki no to ponad połowa troche tej ryby z makaronem na wszelki wypadek i sporo suchej karmy. No nie mogł być glodny do tego stopnia. Ja jak jadę do Pysiolka to jade po tej sam,ej stronie co On czeka. Tylko jak wracam to po przeciwnej bo inaczej nie da rady jechać. Gdyby On jadl to co inne to by się najadał do syta. To może wlasnie przez te puszki. No musial Go ktos wyrzucic i tyle.wiora pisze:pani Izo -bardzo mi przykro za Pysiolka,ale on juz dobrze wie ze jak pania widzi to jedzonko jedzie temu pewnie tak robi,no coz niech mu i pani ode mnie pogrozico by mnie tez stresow nie przysparzal.
Użytkownicy przeglądający ten dział: bettysolo, Blue, kasiek1510, puszatek, Wix101 i 226 gości