kto robił bannerek?
poproś amyszkę o skrócenie kodu i podlinkowanie odrazu do watku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:To znaczy wchodzi. Muszę na necie poszukać czegoś i się poduczać.Nie będę całkiem zielona przynajmniej..Jak legwan..Lubię, chcę.![]()
No może być kameleon.Ale priorytet ma MCO!
![]()
![]()
Kończysz prackę!
![]()
Widzę puchate się marzy, ja bym jeszcze chciała norweską leśną krówkę![]()
No się marzy, niestety tylko na razie..A kiedyś marzył się norweg.W sumie jedno albo drugie mogło by być. Szylkretkowe rzecz jasna!
![]()
Nelly pisze:[
A Estian miał siostrzyczkę, niebieską szylkretkę .
tosiula pisze:A ja mogłam mieć w sobotę piątegoWprawdzie kradzionego, ale sam przyszedł. Do moich rodziców zawitał błękitny brytyjczyk o bursztynowych oczach
Cudo prawdziwe, pewnie z 3-4 miesiące
Ale jakoś sumienie nie pozwoliło
Głupie sumienie
. Kociak przecudny. Wszystkim było żal oddawać, nawet bratu z potworną alergią na koty
Eh....znowu mi żal...
Nelly pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:To znaczy wchodzi. Muszę na necie poszukać czegoś i się poduczać.Nie będę całkiem zielona przynajmniej..Jak legwan..Lubię, chcę.![]()
No może być kameleon.Ale priorytet ma MCO!
![]()
![]()
Kończysz prackę!
![]()
Widzę puchate się marzy, ja bym jeszcze chciała norweską leśną krówkę![]()
No się marzy, niestety tylko na razie..A kiedyś marzył się norweg.W sumie jedno albo drugie mogło by być. Szylkretkowe rzecz jasna!
![]()
To tak jak mi, albo to albo to ale charakter MCO zwycięzył jednak chociaż z urody to chyba Norweg piekniejszy, ale znowu MCO większy![]()
a teraz to bym małego na nic nie zamieniła, nawet na 10 norwegów
![]()
A Estian miał siostrzyczkę, niebieską szylkretkęTylko że u p.Ani to raczej trzeba z dużym wyprzedzeniem planować, a i tak nigdy nie wiadomo co się urodzi. Mi tak jakoś się udało, przypadkiem jakoś bo kolejny miot np. od tej kotki jest planowany na maj przyszłego roku a już ma chętnych.
Nelly pisze:Czy kurczaka też się przemraża? Nigdy kurczaka nie mroziłam, tylko wołowinę ale w sumie nie wiemkażde mięso powinno się?
Nelly pisze:Nelly pisze:[
Ja wiem, że ty teraz kota nie kupisz, tak sobie wypisuję nie wiadomo w sumie po co. Chyba dlatego, że każdego bym teraz chciała namawiać na malucha
Nelly pisze:Nelly pisze:[
Ja wiem, że ty teraz kota nie kupisz, tak sobie wypisuję nie wiadomo w sumie po co. Chyba dlatego, że każdego bym teraz chciała namawiać na malucha
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lexi38, Paula05 i 79 gości