hej
Ja polecam Ci szczerze hodowle Muezzi, poniewaz sama kupilam w niej swoje koty. Nie znam sie na cenach brytyjczykow "na kolanka" ale nawet jesli w owej hodowli jest ona nieco wyzsza niz gdzies indziej to i tak polecam, poniewaz warto miec kota w 100% zdrowego, zadbanego i wypieszczonego. Ja takie wlasnie mam, od samego poczatku nie mialam z nimi zadnego (odpukac) zdrowotnego ani innego problemu. Pani hodowczyni, niezwykle madra kobieta z ogromnym doswiadczeniem szczerze i rzeczowo mowi o swoich kotach. Jej wieloletnie doswiadzenie w prowadzeniu linii, zabieganie o to aby koty jak najbardziej zblizone byly do idealu oraz to, ze w kazdej chwili moge liczyc na jej pomoc (oj, nieraz i nie dwa zawracalam jej glowe roznymi glupotkami i nigdy nie odeslala mnie z kwitkiem tylko dawala szczere rady i tak naprawde "prowadzila mnie za reke"). To przeciez bardzo wazne aby miec do hodowcy takie zaufanie- ja je na szczescie mam i akurat od tej pani kota moglabym kupic w ciemno i mialabym 100% pewnosci, ze jest on taki jakiego zamowilam
i jeszcze jedno... sama nie wiem czy powinnam to napisac, ale niech tam- moim zdaniem koty z Muezzi nawet te "na kolanka" sa lepsze (tzn. bardziej trzymajace sie wzorca) niz z niektorych hodowli tzw. wystawowe.
Niedawno bedac na stronie Muezzi widzialam oryginalne kocurki niebiesko pregowane
A tak w ogole to zadzwon i zapytaj sama
zycze udanego wyboru
bea