Ja przy pierwszym zakoceniu tego nie zrobiłam i niepotrzebnie dałam się uwieść urodzie kuwety w pierwszym z brzegu sklepie - ostro przepłaciłam.
Powodzenia
Moderator: Estraven
mowo pisze:No to pierwwsze zakupy już dzisiaj poczynione, czyli to co najwazniejsze... Jedzonko. Narazie małe opakowania.. Zobaczę jak posmakuje to Bessi. W zależności na co będzie miała ochotę albo suche - RC Sensible, albo mokre -Animonda Carny.
Jutro rano ciąg dalszy zakupów czyli:
- miseczki
- kuwetka
- żwirek
- transporterek
- drpapak
- podpupka albo legowisko (zależy czy drapak będzie miał jakąś kryjówkę czy nie)
- mięsko gdyby jednak karma nie posmakowała
Potem kawa podczas której zasypię pytaniami mądrzejszą kobietę ode mnie.
A potem jeszcze wieczorne sprzątanie, czyszczenie i robienie miejsca dla kotki... i oczekiwanie... niecierpliwe...
A właśnie. Kochane możecie mi polecić jakiś sklep zoologiczny we Wroclawiu (najlepiej w okolicach Grabiszyńskiej, Arkad), tak żebym jutro mogla wszyyyystko kupić... ?
aniaposz pisze:Również polecam opcję internetową. Nie zaopatruję się w karmę inaczej niż przez zamówienia w animalia.pl.
kothka pisze:aniaposz pisze:Również polecam opcję internetową. Nie zaopatruję się w karmę inaczej niż przez zamówienia w animalia.pl.
na Allegro znajdziesz jeszcze taniej niektóre karmy
mowo pisze:No i teraz już tylko czekam na Bessi (jeszcze posprzątać trzeba i kąty powymiatać) i jutro... WIELKI dzień

mowo pisze:
EDIT: P.S. Przepraszam, że ja tak dużo i często pisze ale tak miło dzielić się szczęśliwymi momentami![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 83 gości