Moderator: Estraven
To znaczy że zastrzyki nie pomagają. Idż do weta. Bez kotow i niech Ci Weta sprzeda lek o nazwie ENTEROGAST. To biale krysztalki. Niech Ci nasypie w papierowa torebke. To jest specjalny lek na taką biegunke i napewno pomoze. Bedziesz brała troszkę na czubek lyżeczki od herbaty. Wsypiesz to do strzykawki dwojki i dolejesz odrobine wody przegotowanej, żeby lek się rozpuscil i wstrzyknij do pyszczka.Rob tak trzy razy dziennie przez pierwsze 3 dni a potem moze byc 2 razy dziennie. Na końcu tylko 1 raz dziennie. Conajmniej przez tydzien. Napewno pomoze. Ja to wielokrotnie próbowalam. Idz do Weta po lek.malkavianka pisze:Ehhh i nienajlepsza wiadomość. Zastrzyki niewiele dają. Małe dalej mają rozwolnienie. Mimo, że jedzą tylko kuraka i piją wodę. Dostają też jedną ampułkę Lakcidu dziennie. Zastanawiam się czy nie wrócić do Smecty. Jednak dawała lepsze rezultaty, mimo, że mniej chętnie ją piją :/
Odstaw zastrzyki i kuip tamto co napisalam. To jest tani lek a bardzo skuteczny. Wszyscy Weci powinni to mieć. Idż gdziekolwiek nie musisz do TONZ.malkavianka pisze:W takim razie muszę się dowiedzieć jak lecznica w TOZie jest otwarta. A co do tych zastrzyków to nie pamiętam nazw... e-dita je pamiętała...
Jedno to taka przezroczysta oleista ciecz, podawać mam 0,5ml. Druga to taka mleczna zawiesina i jej podawać 0,1-0,2ml.
iza71koty pisze:Odstaw zastrzyki i kuip tamto co napisalam. To jest tani lek a bardzo skuteczny. Wszyscy Weci powinni to mieć. Idż gdziekolwiek nie musisz do TONZ.malkavianka pisze:W takim razie muszę się dowiedzieć jak lecznica w TOZie jest otwarta. A co do tych zastrzyków to nie pamiętam nazw... e-dita je pamiętała...
Jedno to taka przezroczysta oleista ciecz, podawać mam 0,5ml. Druga to taka mleczna zawiesina i jej podawać 0,1-0,2ml.
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, puszatek, włóczka i 151 gości