Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MajeczQa pisze:Jeśtem.
Tylko teraz nie pisemy, bo sie opiekujemy Stelluką, bo sie jej coś stało w ocko i Duza myśli ze to ja jej zrobiłam pazurkiem.![]()
I my sie ze Stelluką ukrywamy bo nie chcemy iść do wetelinazia! Nie kcemi!
MajeczQa pisze:Stelluki mówi ze ona tes nie kce do wetelinazia iść.Jeście taka pogoda u nas... desc i desc. Amor psysedł ze spacelu to był taki mokri żesmy się do niego zliżyć sie bzidżiłiMy ze Stelluką śpimy całi dzień bo nie ma co lobić. Pani jakimiś butami zajeła kalorifer i musimy spać na łóżku albo na legowiskach.
Stelusi to ocko psechodzi. Moze nie ceba bedzie iść do tego wetelinazia. To dobzie.
A ja na Stelluki jestem zła i oblażona. Bo ona nie chce sie ze mną bawić! Bo my jesteśmy księżniczkami i mi nie powinnyśmy się znikim psyjaźnić tylko mieć samych poddanych, a Stelluki to się psyjaźni ze wsystkimi! I wstystkim się daje głaskać i wsystkich lubi! Chyba musze ja pogryźć.
MajeczQa pisze:Dzisiaj jakiś nelwowy dzień wsyscy majom.![]()
Wsyscy biegajom, ksycom i nikt nawet nie stanie i nie pobawi sie...![]()
Duza biega ze ścielkami i stale coś spsąta i ksycy na nas jak stroncimy kfiatka cy coś...
My ze Stelluki tez w złych nastrojach.
Stelluki jest wściekła bo Duza nie chce jej dać jeść. Powiedziała że nie wolno Stelluce tyle żreć bo ona chce mieć kota a nie świnie...
Stelluki biega za Dużą i wyje i włazi pod ręce i pses to wsyscy się nie ciesą...![]()
A ja bym się kciała bawic i ciesyć!
Cy mnie jus nikt nie kofa??![]()
Najnieścienślifsa Inuki Na Świecie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 68 gości