Na dogo ktos napisal, ze jest na szkoleniu i bedzie w poniedzialek. Wiec moze jednak sie mylimy i niepotrzebnie robimy afere?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Edzina pisze:Mam nadzieje, ze Justyna pojawi sie jednak na watku i powie co dalej z kotka.. Bo jak widac podejrzenia mamy tu niezbyt fajne i oby sie okazalo, ze bezpodstawne..
Na dogo ktos napisal, ze jest na szkoleniu i bedzie w poniedzialek. Wiec moze jednak sie mylimy i niepotrzebnie robimy afere?
tu masz ten cytat z wątku na Miau...Justyna_wolontariat pisze:Za godzinę jadę z kotką do weta będzie miała zrobiony ten test na FIP
Przedstawię rachunek bardzo proszę o zwrot kosztów to ważne.
Wczorajsza wizyta zakończyła się takimi wynikami:
sprawdzaliśmy ją pod względem grzybicy łyse miejsca to z pcheł grzybicy nie ma kotka świerzbu też nie ma, miała robione USG wszystko w porządku wet chciał sprawdzić nerki są zdrowe.
Zrobimy też badanie krwi jak dam rade to jeszcze dziś napiszę jakie wyniki, nie mam w domu komputera więc piszę tylko z pracy
Poza tym kicia podbija serca pracowników jest kochana i ma wielki apetyt
halbina pisze:Nie wiem, dlaczego ja robię za wklejacza, ale niech tam... Cytuję słowa Justyny z dogo:
"Nie miałam czasu nic napisać w domu komputera nie mam a w pracy czasu zero liczba zwierząt napływających do schroniska jest przerażająca co jeden pies to w gorszym stanie.
Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc nie myślałam że kotka w ostateczności trafi domie, ma grzybice jest leczona pozatym jest naprawdę wesołym i żarłocznym kotem ma ogromny apetyt nie sprawia żadnych kłopotów.
Oddanie tej kotki na tymczas czy do szpitaliku nie byłoby chyba dobrym pomysłem kotka jest bardzo wrażliwa i delikatna pod wpływem steresu mogłaby naprawdę się pochorować.
Jak dojdzie do siebie zostanie zaszczepiona i wysterylizowana.
Zdjęcia kotki wstawię na forum jak już dojdzie do siebie.
Naprawdę skoro cała moja rodzina postanowiła by ta kotka została u nas nie ma sensu jej transportować niech te pieniądze zebrane na kicię pomogą innemu kotu w potrzebie.
Jeżeli chodzi o nerki i wątrobę to wszystko jest wporządku miała dziś robione badanie krwi, pozostało wyleczenie grzybicy i porządne odrzywienie kici."
link w moim poprzednim poście...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości